19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLUYORUZ

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLUYORUZ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

2015 Yılı 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar`da da kutlandı. 19 Mayıs 2015 Günü saat: 09.30`da Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına Gençlik ve Spor İlçe çelenginin konulmasıyla kutlama başladı. Çelengi Atatürk Anıtına Umut Keskin`in koymasının ardından Atatürk ve Türk şehitleri adına saygı duruşunda bulunuldu ve Muhasebe Öğretmeni Orhan Terzi yönetiminde Ulusal Marşı öğrenci ve katılanlarca söylendi. 

Bayram 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Bahçesinde saat 10.00`dan itibaren başladı. Eskiden protokola özel gölgeli stand içinde güneşten etkilenmeden programı izleyen protokol maalesef bu bayramda güneşin altında kavrularak izlemek zorunda kaldılar. Daha sonra getriilen pazarcı çadırlarıyla güneşten kurtulmuş oldular. Bayram günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ç.P.A.Lisesi İngilizce Öğretmeni Nagihan Güney tarafından yapıldı. Atatürk`ün Gençliğe Hitabının ardından gençliğn Ata`ya cevabı okundu. Ç.P.A.Lisesi öğrencilerinden oluşan okul korosunun türküleri, şiirler ve ödül töreninin ardından Kazım Kaya yönetiminde yerel oyunculardan yöresel folklor gösterileri sunuldu. 

Eski yıllarda okullarda bando takımları oluşturulur gümbür gümbür resmi bayramların varlığını duyururlardı. Maalesef ne Atatürk Anıtına diğer kuruluşlarca çelenk koyma kaldı ne bando eşliğinde yapılan resmi geçitler...

 

 19 Mayıs Bayramı törenlerindeki fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ