Tarih: 25.04.2016 09:24

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar'´da da törenlerle kutlandı. 23 Nisan 2015 Perşembe günü 09.30´'da yapılan çelenk koyma töreninin ardından 10.00'´da 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Yıldırım yaptı.

23 Nisan konulu şiir yarışmasında 3´üncü olan Atatürk Ortaokulu 5/A sınıfından Meltem Ünsal,  resim yarışmasında 3´üncü olan 1/A sınıfından Azra Akın, Şiir yarışmasında 2´inci olan Atatürk Ortaokulu 7-A Sınıfı Öğrencisi Gizem Eren. Resim yarışmasında 2´inci olan 75.Yıl İlköğretim Okulu 3-a sınıfından Hatice Kübra Akyol, şiir yarışmasında Atatürk Ortaokulu 5-A Sınıfı öğrencisi Eslem Güven,  resim yarışmasında 1´inci olan 75. Yıl İlkokulu 4-A sınıfı ögrencisi Sena Terzi. 1´inci olanlara ödüllerini Yenipazar Kaymakamı Bekir Özen 2´inci olanlara Yenipazar İlçe Garnizon Komutanı Üzeyir Cırrık, 3´üncü olanlara ise Yenipazar İlçe Belediye Başkanı İlhan Özden verdi.

Programda :

 Atatürt Ortaokulu 5/A sınıfından Beyzanur Terzi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygularını dile getiren konuşmasını yaptı.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2´inci sınıf öğrencileri 10´uncu Yıl Marşı eşliğinde ront gösterisi sergilediler.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 1´inci sınıf öğrencileri Betül Namlı, Ramazan Değirmenci ve Sudenaz Ünsal Arif Nihat Asya´nın Bayrak şiirini okudular. Aynı okulun  1´inci sınıf öğrencileri " Pırpır Kelebek" şarkısı eşliğinde ve  "Hayat Bayram Olsa" şarkısı eşliğinde ront gösterisi yaparlarken, anasınıf öğrencisi Aslı Nalbant " Bugun 23 Nisan " adlı şiirni okudu.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2´inci sınıf öğrencileri " Türkiyem" şarkısı eşliğinde ront gösterisi sergiledir. Aynı okulun 3´üncü sınıf öğrencileri "Mavili" şarkısı eşliğinde halk ıyunu gösterisi sundular.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu anasınıfı öğrencisi Eylül Ayhan "Egemenlik Bayramı" adlı şiirini okudu.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 4´üncü sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisini sundular.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2´inci sınıf öğrencileri Hoş Gelişler Ola Şarkısı eşliğinde ront gösterisi sergilediler.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 3´üncü ve 4´üncü Sınıf öğrencileri flüt çalışması sundular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir yarışmasında birinci olan Atatürk Ortaokulu 5-A sınıfından Eslem Güven Egemenlik Milletin şiirini okudu.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2´inci sınıf öğrencileri oratorya gösterisi sergiledir.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 4´üncü sınıf öğrencileri Çadırımın Üstğne şarkısı eşliğinde halk oyunu oynadılar.

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 3´üncü ve 4´üncü Sınıf öğrencileri Bilecik Çiftetellisi halk oyunu oynadılar.

Ödül töreni ardından 23 Nisam Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —