6 YIL ARADAN SONRA...

6 YIL ARADAN SONRA...

6 YIL ARADAN SONRA...

Doğubelenören Köyü`nde 6 yıl aradan sonra hıdırellez hayırı yapıldı.

Doğubelenören Köyü`nde en son 6 yıl önce hıdırellez hayırı yapılmış, ekonomik ve sosyal sebepler yüzünden bir daha yapılamamıştı. Eski muhtarlardan Yakışıklı Lakaplı Mehmet ÖZMEN`in oğlu Osman ÖZMEN, muhtar olduktan sonra yaptığı başarılı çalışmalara bir de 6 yıldır yapılamayan hıdırellez hayırını ekledi.

Oldukça kalabalık geçen hıdırellez hayırında en güzel yer okulun bahçesiydi. Ağaçların gölgesine kurulan masalarda, Karahasanlarlı Ali KURT`un pişirdiği lezzetli tavuk etli bulgur pilavı ve ayran misafirlere ikram edildi.

Ankara`dan gelip Doğubelenören Köyü`nün hayır pilavına yetişen Oktay ÖZMEN,  Muhtar Osman ÖZMEN`in yaptığı gizli cennet parkında hayatının en lezzetli pilavını yediğini söyledi.

Parkta güller içinde yenilen pilavın ardından kızların kulaklarına küpe olan meşhur Doğubelenören`in kirazları da yıkanarak yenildi.

Doğubelenören Köyü`nün başarılı muhtarı Yakışıklı Osman ÖZMEN`e ve köyünü her fırsatta tanıtmak için canmla başla çalışan oğlu Mesut ÖZMEN`e teşekkür eder,  başarılarının devamını dileriz.

  Hıdırellez Hayırımızın diğer fotoğraflarına bakmak için TIKLAYIN
DOĞU BELENÖREN KÖYÜ HIDIRELLEZ HAYIR CEMİYETİ... ile mesutozmen11 



Anahtar Kelimeler: 0