AYŞE BEYZA, TÜRKİYE İKİNCİSİ

AYŞE BEYZA, TÜRKİYE İKİNCİSİ

Ayşe Beyza Yıldız, Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, ilçemiz Selim Köyü`nden Ali Yıldız`ın kızı Ayşe Beyza Yıldız, Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. 

11-16 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya ili Alanya ilçesinde yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Yıldız Halk Eğitim Merkezinin gururu oldu.

Şampiyonanın 3. günü 42 kg da tatamiye çıkan Ayşe Beyza Yıldız zorlu rakiplerini bir bir yenerek finale yükselmeyi başardı. Final de çok güzel maç çıkarmasına rağmen rakibine bir puan fark ile yenilerek gümüş madalya ile döndü. 

Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, başarılı sporcu Ayşe Beyza Yıldız`ı, antrenörleri Songül Baş ve Halit Yavuz`u başarılarından dolayı tebrik etti. 

Ayşe Beyza Yıldız yaptığı açıklamada, "Öncelikle bana bu güne kadar destek olan herkese teşekkür ediyorum. Buradaki hedefim birincilik`ti ama olmadı. İnşaallah yapılacak olan milli takım seçmelerinden sonra tekrar milli takıma girerek ülkemi yurt dışında tekrar temsil etmek istiyorum." dedi.

İsmet Cep - Sakarya Gazetesi



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ