BAŞKAN İLHAN ÖZDEN CHPLİLER´İN ARASINDA KALDI

BAŞKAN İLHAN ÖZDEN CHPLİLER´İN ARASINDA KALDI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden CHP´lilerin arasında kaldı.

Bilecikliler Platformunun Eskişehir´de düzenlediği gecede CHP´lilerle bir araya gelen Başkan Özden ile ilgili değişik espriler ve yorumlar da havada uçuştu. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile bir arada görüntülenen Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden; ? Bizim işimiz hizmet, gerisi Teferruat? diyerek değişik yorumların yapılmasının da önüne geçmiş olduğunu özetlemiş olduğu kaydedildi.

Eskişehir´de düzenlenen ?Bilecikliler Platformu? yemeğinde birbirinden ilginç bir o kadar da özel ayrıntılar dikkatlerden kaçmadı. 

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı´nın Söğüt´ün erenleri türküsüne eşlik etmesi, ses sanatçısı Caner Gürer´in geceye katılanları coşturması, Bilecik Belediyesi Oturak Meşk Ekibi´nin dinleyenleri büyülemesi, Başkan Selim Yağcı´nın geceye katılanlarla tek tek ilgilenmesi, Yenipazar ilçesi Belediye Başkanı İlhan Özden CHP´lilerin arasında kalması, geçtiğimiz hafta içinde Resmi Gazetede yayınlanarak ataması gerçekleştirilen hemşehrimiz Fatih Dut´a tebriklerin yağması, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan´ın babası Reşit Akdoğan´a gösterilen sevgi ve saygı gösterileri ve daha birçok özel kareler dikkatlerden kaçmadı. Bilecikliler Platformundaki geceden bilmediğiniz ayrıntılar: 

 

NABİ HOCA SÖĞÜT´ÜN ERENLERİNİ SÖYLEDİ

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı Söğüt´ün Erenleri türküsünü söyledi.

Bilecikliler Platformunun düzenlediği gecede sahne alan ?Bilecik Belediyesi Meşk Ekibi? nin söylediği birbirinden güzel Bilecik Türkülerine katılanlar da eşlik etti. Yöremize ait ?Söğüt´ün Erenleri? türküsüne mikrofon ile eşlik eden Nabi hoca katılanlardan tam not aldı. Gür sesiyle Türküye eşlik eden Bakan Avcı´nın parçanın sözlerini ezbere bildiği de dikkatlerden kaçmadı.

/resimler/2015-12/28/1927100190535.jpg

HEMŞEHRİMİZ CANER GÜRER COŞTURDU

?Kül Kedisi?

Aslen Bilecikli olan ses sanatçısı Caner Gürer geceye katılanları coşturdu.

Eskişehir´de düzenlenen ?Bilecikliler Platformu? yemeğinde sahne alan Caner seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı.?Kül Kedisi? adlı parçasıyla çıkış yapan hemşehrimiz sanatçı Caner gecede birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek katılanları coşturdu. Bilecik´in Pazaryeri ilçesinden olan Sanatçı Caner bir süre önce Bursa´da yerel bir Televizyon ve Gazetede de program yapıyordu.

/resimler/2015-12/28/1928221597937.jpg

SELİM YAĞCI HERKESLE TEK TEK İLGİLENDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı herkesle tek tek ilgilenerek adeta ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz akşam Eskişehir´de düzenlenen yemekte Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı geceye katılanlara tek tek; ?Hoşgeldiniz? diyerek adeta ev sahipliği yaptı.Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yımaz Büyükerşen dahil Bilecikli ve Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Başkan Yağcı katılanların masalarını gezerek ev sahipliği yaptı. Başkan Yağcı´nın bu tavrı karşısında oldukça memnun olan vatandaşlarımız başkana teşekkürlerini ilettiler.

/resimler/2015-12/28/1929203942874.jpg

BAKAN AVCI: ? BURADA BAYANLAR DA VARMIŞ?

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı; ?Burada Bayanlar da Varmış? diyerek jest yaptı.

Geçtiğimiz hafta Eskişehir´de Bilecikliler platformunun düzenlediği yemeğe katılan Bakan Avcı salona girdiğinde gördüğü Bilecikli kızlara esprili bir şekilde; ?Burada Bayanlar da varmış? dedi. Kendisini karşılayanlar arasında erkeklerin fazlalığı dikkatini çekmiş olacak ki, Nabi hoca salona girdiğinde ilk gördüğü bayanlara espriyi de patlattı. Gazetemiz muhabiri Hande Nur Uysal ile yine gazetemiz muhabiri Erhan Toka´nın kızı Büşra Nur Toka, Bakan Avcı´nın yaptığı bu anlamlı jest karşısında memnuniyetlerini de gizleyemedikleri kaydedildi.

/resimler/2015-12/28/1930118787641.jpg

TOZMANLILARDAN BAKAN AVCI´YA ÖZEL ATKI

 Tozmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinden Bakan Avcı´ya özel atkı hediye edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir´de düzenlenen Bilecikliler Platformunun yemeğinde renkli görüntüler oluştu. Geceye katılan Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı´ya hemşehrilerinin ayrı bir ilgi, ayrı bir alaka gösterdikleri kaydedildi. Eskişehir´de faaliyette bulunan ?Tozmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği? üyelerinden genç bir bayanın Bakan Avcı´ya atkı takdim ederek hediye etmesi dikkat çekti. Atkıyı özel olarak kendilerinin işlediğini belirten genç bayana Bakan Avcı teşekkür etti.Bilindiği üzere İnhisar ilçemize bağlı Tozman köyü geçtiğimiz kış yağan yağışlardan dolayı sel felaketine maruz kalmış,can kaybı yaşanmamıştı.

/resimler/2015-12/28/1930580038421.jpg

BİLECİK BELEDİYESİ MEŞK EKİBİ BÜYÜLEDİ

Bilecik Belediyesi ?Oturak Meşk Ekibi? dinleyenleri Adeta büyüledi.

Eskişehir´de Bilecik Platformunun düzenlediği gecede sahne alan Bilecik Belediyesi Oturak Meşk Ekibinin birbirinden güzel seslendirdiği Bilecik Türküleri dinleyenleri adeta büyüledi.Söğüt´ün Erenleri,Payton Geldi,Aşağıdan Gelen Hanım,Yandı da Lefke gibi yöremize ait Türküleri seslendiren ekibimize geceye katılanların da eşlik ettikleri dikkatlerden kaçmazken,Milli Eğitim Bakanı Hemşehrimiz Nabi Avcı´nın da söylenen türkülerimize eşlik etmesi alkışlandı.Diğer yandan Bilecik Belediyesi Oturak Meşk Ekibi Folklor gösterisi de tam not aldı.

/resimler/2015-12/28/1931547695959.jpg

/resimler/2015-12/28/1932337071577.jpg

BAŞDANIŞMAN FATİH DUT´A TEBRİKLER YAĞDI

Başbakanlık Başdanışmanlığına atanan Hemşehrimiz Fatih Dut´a tebrikler yağdı. Geçtiğimiz hafta içinde Resmi Gazetede yayınlanarak ataması gerçekleştirilen hemşehrimiz Fatih Dut´a tebrikler yağdı. Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı´nın uzun yıllardır danışmanlığını yapan Dut´u hemşehrileri yalnız bırakmadı. Başbakanlık Başdanışmanı Fatih Dut´u tebrik edenler arasında Ak parti Bilecik Merkez ilçe Başkanı Fikret Karabıyık, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve Çaltı Belediye eski başkanı, Bilecik Belediyesi Tesisler Müdürü Osman Yılmaz bulundular.

/resimler/2015-12/28/1933263791354.jpg

BABA AKDOĞAN´A BİLECİKLİLERDEN SEVGİ SELİ

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan´ın babası Reşit Akdoğan´a Bileciklilerden sevgi seli.

Geçtiğimiz hafta sonu Bilecikliler platformu tarafından düzenlenen geceye katılan Reşit Akdoğan´a Bileciklilerin olduğundan fazla sevgi-saygı gösterdikleri kaydedildi.Aslen Karadeniz´li olan ancak Pazaryeri-Dereköy damadı olan Reşit Akdoğan´ın Bilecik ile ilgili davet edildiği hemen hemen bütün programlara da katılmasıyla dikkat çekiyor.

/resimler/2015-12/28/1934140042367.jpg

ADAŞ BAŞKANLARIN SAMİMİYETLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Bozüyük-Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna´nın samimiyetleri göz kamaştırdı. Eskişehir´de düzenlenen Bilecikliler platformunun yemeğinde bir araya gelen Yağcı ve Tuna Başkanların samimiyetleri dikkatlerden kaçmadı. Aynı isimleri taşıyan ve halk dilinde ?ADAŞ? olarak adlandırılan Belediye Başkanlarının hemen hemen her platformda bir araya geldiklerinde bu tür samimi davranışlarının oldukları da kaydedildi.

/resimler/2015-12/28/1936030044459.jpg

VEDAT BAŞKAN CHP´Lİ BAŞKANLARLA

Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı Eskişehir´in CHP´li Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile düzenlenen bir yemekte bir araya gelen Başkan Kazıcı´nın samimiyetleri dikkatlerden kaçmadı.

/resimler/2015-12/28/1936485045319.jpg

 SELİM BAŞKAN YILMAZ HOCAYLA VE KURT´LA

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Yılmaz hoca ve Kurt´la birlikte?

Eskişehir´de Bilecikliler Platformu tarafından düzenlenen gecede Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı´nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt ile bir araya geldikleri kaydedildi. Gece boyunca Yılmaz hocayla ve Kurt ile sohbet eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı´nın Eskişehir´deki Belediye Başkanlarıyla samimiyetleri de dikkatlerden kaçmadı.

/resimler/2015-12/28/1938216609611.jpg

 

SAĞLIKÇILAR HAZIR TUTULDU

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı´nın da katıldığı programda 112 Sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Eskişehir´de Bilecikliler Platformu tarafından düzenlenen yemekte Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı´nın yanı sıra,Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna,Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir,Eskişehir BüyükŞehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,Eskişehir ve Bilecik, ilçe ve Belde Belediye Başkanları ile protokol üyelerinin katıldığı yemekte 112 Sağlık ekiplerinin de gece boyunca hazır bekledikleri dikkatlerden kaçmazken, neyse ki olumsuz her hangi bir olayın yaşanmaması da sevinçle karşılandı.

 /resimler/2015-12/28/1939477710262.jpg

(Kaynak: ERHAN TOKA - Değişim Gazetesi)

 

 

 



NOVİPAZAR
31.12.2015 14:21:03
İLHAN BAŞKANIMIZIN BAŞARILI ÇALIŞMALARINI KİLOMETRELERCE UZAKTAN TAKİP EDİYORUZ.MUHALEFETTE OLMASINA RAĞMEN KISA SÜREDE YAPTIKLARI ORTADA.KENDİSİNİ VE BAŞARILI EKİBİNİ KUTLUYORUM.BAŞKAN ÖZDEN DAHA BİR KAÇ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI OLUR BU GÜZEL İLÇEMİZE.

Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ