BAŞKAN İSMAİL YAĞAR GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN İSMAİL YAĞAR GÜVEN TAZELEDİ

26 Ağustos 2020 tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Yenipazar İlçe Kongresinde İsmail YAĞAR tekrardan başkan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İlçe Başkanlığı 13. Olağan kongresini büyük bir coşku ile tamamlandı.

Kongreye Eskişehir il başkanı İsmail CANDEMİR, Bilecik İl Başkanı Fatih YAŞAR, Merkez İlçe Başkanı Turan ŞAHİN, İlçe Başkanları, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Eyüp YILMAZ' da katılım sağladılar.

Olağan Yenipazar İlçe Kurultayına seslenen İsmail YAĞAR;

İstiklal için birlik ve dirlik parolası ile liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından başlatılan kongre sürecinde ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini cenab-ı Allah'tan niyaz ederim ifadesiyle sözlerine başladı. '' Kıymetli misafirler, samimiyetlerine inandığım güzel işler yapacığımıza inandığım yönetici kadromuzla siz Ülküdaşlarımızın huzurundayım. Bu yolda hareketimize mensup olan herbir Ülküdaşımızın gönlüne girip Milliyetçi Hareket Parti'sini zirveye taşıyacağıma ve ayak basmadık mahalle ve köy bırakmayacağımıza Cumhur İttifakına sıkı sıkı bağlı olarak ülkemizin birliği ve dirliği için mücadele edeceğini dile getirdi. Dünyayı etkisi altına alan hastalığın ve beraberinde getirdiği krizlerin olduğu bir dönemde partimizi hem seçimlere hazırlayıp, hemde başarılı olmak için mücadele edeceğiz diyerek önce Yüce Allah'a sonra siz ülküdaşlarıma güvendiğimi ifade etmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İlçe Başkanlığı olarak herbir vatandaşımızın önce gönüllerine girip birlikte mutlu yarınlara yürüyeceğiz.''

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerine son veren İsmail YAĞAR, katılım sağlayan tüm misafirlere saygı ve hürmetlerini sundu. 



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ