BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı yayımladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı yayımladı. Başkan mesajında şunları yazdı: 

"Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu´nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana, 10 Ocak günü, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.

Gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok önemli bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin, mesai gözetmeksizin halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Her yönüyle aydınlatıcı ve yol gösterici olmak çabası ile objektif, toplum değerlerine saygılı, kişi mahremiyetine duyarlı bir şekilde mesleğini icra eden basın çalışanlarının; bugüne kadar sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Yenipazar´ın tanıtılması ve gelişmesine katkı sağlayan yerel basın çalışanlarının gösterdikleri gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine olan inancımı belirtir, ilimizdeki basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
İlhan Özden
Yenipazar Belediye Başkanı"

 



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ