BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 30 AĞUSTOS MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 30 AĞUSTOS MESAJI

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajında: ?Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi´nin 96´ ncı yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermiş ve mücadeleye devam etmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı´ mız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlarından biridir. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi, milli birlik ve beraberliğimizi bertaraf etmek istemektedirler.
Bu büyük Zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, en büyük gücümüz olan çalışkanlığa, birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız olduğu gerçeğini hiç bir zaman unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; V?t?nımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu ?nl?mlı Zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı´nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; Aziz Milletimizin Zafer Bayramını içtenlikle kutluyorum? dedi.



Bilecik

18.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:20

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ