BELEDİYE YENİ EKMEK FIRINI YAPIYOR

BELEDİYE YENİ EKMEK FIRINI YAPIYOR

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden: ?İlçemizin ekmek sorununa Belediye olarak son veriyoruz!?

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden yazılı bir açıklama yaparak: ?İlçemizin ekmek sorununa Belediye olarak son veriyoruz!? diye devam eden Başkan Özden, açıklamasında şunları söyledi:

?Daha önceki dönemlerde, Belediyeye ait olan Ekmek Fırını özel şahısa devredilmesinin ardından, ilçemizde üretilen ekmekten bir türlü randıman alınmaması ve halkımızdan artarak gelen şikâyetler göz önüne alınarak, kamuoyu üzerinde yapılan anketler sonucunda ve halkımızı özel şahıs boyunduruğundan kurtarmak amacıyla ekmek fırını yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Belediye Meclisimizce yapılan istişareler sonucunda, Belediyemiz adına yeni bir ekmek fırını yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Her zaman Yenipazar Halkı´nın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen ve bunun için hizmetlerine hız kesmeden devam eden Yenipazar Belediyesi, halkın ekmek tüketimindeki bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için fırın inşaat çalışmalarına başlamıştır. Mümkün olan en kısa zamanda çalışmalarımız tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

 /resimler/2018-3/29/1422058799063.jpg

Yaptığımız her çalışma, halkımızın menfaat ve çıkarları gözetilerek yapılmaktadır.

Tek amacımız halkımıza kaliteli hizmet veren tesisler yaparak vatandaşımızın bize verdiği güvenoyu sayılan desteğine layık olmaktır. Belediyemizin öz kaynak gelirleri ve ekonomik durumu göz önüne alındığında bu gibi tesisler yapmak çok zor olsa da istenildikten sonra demek yapılabilirmiş. Buradan sadece şunu söylemek istiyorum: Her türlü eleştiriye açığız, büyüklerimizin tecrübe ve deneyimlerine hala ihtiyacımız var ama eleştiriler yapılan hizmetlerimize de gölge düşürdüğü zaman cevabını verecek güce ve yaptığımız hizmetlerle icraata da sahibiz. Çok şükür şimdiye kadar Yenipazar Halkı´nın malı olan Yenipazar Belediyesi´nin hiç bir şekilde parasına, puluna,  malına, mülküne zarar vermedik; aksine bu güne kadar kaybedilenleri de geri kazanmak için mücadelemiz bütün ekibimizle birlikte top yekün olarak devam etmektedir ve edecektir. Bizim bu yolda neler yaşadığımızı  en iyi şekilde çalışma  arkadaşlarım, Yenipazar halkının seçtiği meclisimiz çok iyi biliyor. Bu yüzden içimiz rahat çok şükür. Bizi haksız bir şekilde kendi çıkarlarına ve menfaatlerine ters düştüğümüz için, makam sevdalısı kişilerce eleştirenlere sözüm şudur ki: "Bizi izlemeye devam edin!?

Her şeyin en iyisine layık Yenipazar hakkına Selam ve hürmetlerimle??



Bilecik

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:26

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ