BELEDİYE YENİDEN YOLLARA MI ÇIKIYOR?

BELEDİYE YENİDEN YOLLARA MI ÇIKIYOR?

Yenipazar Belediyesi D4 Yetki Belgesi aldı.

Yenipazar Belediyesi bünyesinde kurulan Yenipazar Ulaşım İnşaat Tarım Turizm Gıda İhiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, D4 Yetki Belgesi alarak Belediye´nin sosyal paylaşım sitesinde yayımladı. Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Şirket Başkanı sıfatıyla belgenin altına şunları yazdı:

"Belediyemizin şirketi olan YENİPAZAR ULAŞIM İNŞAAT TARIM TURİZM GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. nin 100 km. altı yolcu taşımacılığı güzergah izin belgesi (D4 YETKİ BELGESİ) alınmıştır.
Halkımıza Hayırlı Olsun..! Ilhan Özden

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı
(Şirket Müdürü)"

Belediye Başkanı İlhan Özden´in bu yaptığı açıklama akıllara eskiden olduğu gibi Yenipazar´daki ulaşım hizmetlerinin Belediye tarafından mı yapılacağı sorusunu akla getiriyor. Bilindiği gibi önceki Belediyelerin döneminde tüm ulaşım işlerinin düzenlemesini belirli kurallar çerçevesinde belediye yapıyordu. Yeni model araçlarla ve tertemiz kıyafetlerle kravat takarak yolcu taşıma zorunluluğunun yanı sıra fazla ve haksız ücret alan sürücülere yaptırım uygulanmaktaydı. Belediyenin yeniden D4 Yetki Belgesi alması Belediyenin yeniden sahnelere ineceğinin göstergesi mi acaba?

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ