BİLECİK VALİSİ YENİPAZAR`DA

BİLECİK VALİSİ YENİPAZAR`DA

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, ilk kez geldiği Yenipazar`da incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Yenipazar ilçesini ziyaret etti.

Vali Nayir, ili tanıma ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği Yenipazar ilçesi ziyaretinde Yenipazar Hükümet Konağı önünde Kaymakam Mehmet Kılıç, Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Şaban Keskin, Belediye Başkanı İlhan Özden, İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Türk, İl Genel Meclis Üyeleri Necati Keser ve Osman Varolu, daire amirleri ve muhtarlar  tarafından karşılandı.

Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç`tan Yenipazar hakkında brifing alan Vali Nayir, birim amirleriyle yaptığı toplantıda, kendilerine verilen görevleri yürüttüklerini belirterek, kamu, kurum ve kuruluşlarının kendi aralarındaki yardımlaşmalarının önemli olduğunu söyledi.

Vali Nayir,"Kendi içimizdeki uyumumuz kamu hizmetinin kalitesini bire bir etkileyecek bir husus. Kamu çalışanlarımız kendi görevlerini yaparken diğer arkadaşlarımızın görevleriyle ile ilgili konularda yardımcı olmalıdır. Yürüttüğünüz görevlerin hiçbirini diğerinden bir üstünlüğü var diye düşünmeyelim. Herkesin kendi görevini önemli bilmesi lazım ki o görevde başarılı olsun. Hangi işe bakarsanız bakın, mutlaka önem arz eden yönleri vardır. Başarının şartı da o önem arz eden konuları kendimizin bilmesi. Hangi görev yapılıyorsa yapılsın o görevin mutlaka devlet kademesinde yeri, sorumluluğu ve yetkisi var" dedi.

Vali Nayir ve beraberindekiler daha sonra Yenipazar Belediye Başkanı Özden`i makamında ziyaret etti.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Özden, Vali Nayir`a ziyaret anısına ilçenin tarihi ve turistlik mekanlarının yer aldığı tablo hediye etti.

Daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2. Bölge Bilecik Şubesi tarafından "Harmankaya kanyonu tabiat parkı" peyzaj projesi çalışmaları yapılan Yenipazar Kanyonu girişinde yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Nayir, bölgede faaliyet gösteren mermer ocağında incelemede bulundu ve bin 500 rakımdan kanyonun genel görüntüsünü izledi.

Daha sonra Vali Nayir, beraberindekilerle birlikte yapımına yeni başlanan Gölpazarı ile Yenipazar ilçelerini bağlayan karayolunda incelemede bulunarak, yetkilerden bilgi alarak ilçeden ayrıldı.



Bilecik

16.04.2024

  • İMSAK 04:43
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:05
  • İKİNDİ 16:48
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:11

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ