BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

Yenipazar Belediyespor, Pazaryerispor`u 2-0 yendi.

Yenipazar Belediyespor, Bilecik 1. Amatör Küme 22. hafta karşılaşmasında Pazaryerispor`a konuk oldu. 9 Mart Pazar günü Pazaryeri ilçesinde oynanan karşılaşma saat 13.00`da başladı.

Yücel Gürsoy, Ramazan Gündoğdu, Murat Çelik, Murat Ceyhan, Ulaş Öztürk, Fazlı Kaya, Ali Dönmez, Halit Çolak, Bülent Ceylan, Çelikay Aydın ve Fikret Kara ilk on biriyle maça başlayan Yenipazar Belediyespor`da 60. dakikada Fikret Kara - İbrahim Dülger, 70. dakikada Ali Dönmez - İlker Yasin Yılmaz ve Halit Çolak - Barış Ozan Özmen değişiklikleri yapıldı.

Yenipazar`ın gollerini kaptan Bülent Ceylan ve Fikret Kara atarken 80. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılan İbrahim Dülger takımını 10 kişi bıraktı. Maçtan sonra Yöneticiler takıma Pazaryeri`nde köfte ziyafetinde bulundu.

Maç sonrası açıklama yapan Yenipazar Belediyespor teknik direktörü Şerif Varolu : " Kalecisinden, hücum oyuncusuna kadar tüm takımı tebrik ediyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar yüreklerini ortaya koyarak oynadılar ve kazanmasını bildiler. Oynadığımız son 4 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakaladık. 4 maçta kalemizde sadece 2 gol gördük ve toplam 10 gol attık. Hedefimiz kalan 4 maçı da kazanarak ligi üst sıralarda bitirmek. Bu yolda bize destek olan herkese katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum". Dedi.

sonuc22 puan22 yemek1 yemek2

taktik

 



Anahtar Kelimeler: 0