CHP ÇALIŞMALARA ERKEN BAŞLADI

CHP ÇALIŞMALARA ERKEN BAŞLADI

CHP Parti Okulu Eğitim çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu eğitim çalışmalarına erken başladı. CHP Genel Merkezi tarafından eğitime alınan Eğitmen  Efsun Gönül Şahin ve Turgay Yılmaz tarafından (kısa adı SÖRE olan,) ´Sandık Örgütlenmesi Eğitimi´ çalışması Yenipazar´da verildi. Belediye Hizmet Binası´ndaki CHP İlçe Başkanlığı´nda Parti İçi Eğitimi kapsamında Sandık Örgütlenmesi Eğitimi yapıldı.

Konuyla ilgili CHP Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Kaya: "Yüksek bir katılımla parti binamızda parti içi eğitim semineri düzenledik. İlçemiz kadın kolları üyelerinin tamamının eğitime katılması yapılan çalışmaların başarılı geçmesine neden oldu.  Yer darlığından dolayı diğer üyelerimiz eğitime katılamadığı için ileriki günlerde katılamayanlara yeniden eğitim verilecektir. Eğitim için görevli gelen Parti Eğitmenleri Efsun Gönül Şahin ve İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz, İl Yönetim Üyesi Gülten Arslan ve İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı Tennur Tutgun´a çok teşekkür ederiz. " dedi.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Parti Eğitmeni Efsun Gönül Şahin: "Yenipazar´da düzenlenen parti içi eğitime yüksek oranda ve heyecanla katılan kadınlarımıza ve bizi ağırlamak için çaba harcayan İlçe Başkanı İsmail Kaya´ya çok teşekkür ederiz." dedi.   

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ