DR. HAKAN SARI`YA TEŞEKKÜR

DR. HAKAN SARI`YA TEŞEKKÜR

DR. HAKAN SARI`YA TEŞEKKÜR

İl Sağlık Müdürü, Dr. Hakan Sarı`yı tebrik etti.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle geleneksel olarak ilimizden her yıl seçilen, görevini büyük bir fedakarlık ve üstün bir gayretle ifa eden, halkın sevgi ve saygısını kazanmış, tıbbi ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmaları ve toplumsal insani konulardaki duyarlılığı nedeniyle öne çıkan Yenipazar 1 No`lu Aile Hekimi Dr. Hakan Sarı`ya yılın doktoru ünvanı verildi.

Doktorumuz Hakan Sarı, Sağlık Bakanımız Prof Dr. Recep Akdağ`ın katılımları ile 14 Mart Çarşamba akşamı Ankara`da düzenlenen organizasyonda ödülünü aldı. Ayrıca 23.03.2012 tarihinde Sağlık Müdürlüğümüz makamında düzenlenen törende İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Ali Fidan, Dr. Hakan Sarı`ya tıp mesleğine ve insan sağlığına katkılarından dolayı teşekkür ederek ödülü almasından dolayı tebrik etti.

Aile Hekimi Dr. Hakan SARI`nın özgeçmişi :

29.07.1977 yılında Ardahan?da doğdu. İlköğretimini Ankara Selçuklu İlkokulunda ortaöğretimini ise Tuzluçayır lisesinde bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesinden 15.10.2002 yılında mezun oldu ve 2003 yılında Yenipazar Merkez Sağlık Ocağında göreve başladı. 2006-2008 yıllarında Yenipazar Sağlık Grup Başkanlığı yaptı. 2009 yılında İlimizin aile hekimliğine geçmesi nedeni ile Yenipazar 1 Nolu Aile Hekimliği görevini yürütmektedir.

Aldığı Takdirname ve eğitimler; 2008 ve 2010 yıllılarında Yenipazar Kaymakamlığı tarafından takdirname ile ödüllendirildi. 2003 yılında Hastalıklarla Mücadele ve Kuduzdan Korunma, İshalli Hastalıkların Kontrolü Programı İshal Modül Eğitimi, 2008 yılında Aile Hekimliği Uyum Eğitimi, 2010 yılında Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele Eğitimi, 2011 yılında RİA Uygulama Kursu, Çocuğun Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı ve Gelişimsel Kalça Displasisi Tarama Programı eğitimlerine katıldı.

Dr.Hakan SARI, İlçemiz halkı tarafından mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden fedakâr bir şekilde, hastasına ve ilçe halkına saygılı ve güler yüzlü yaklaşımıyla takdir toplamış, ilçe halkının ailemizden birisi dediği özverili çalışmalarıyla ön plana çıkmış bir hekimimizdir. Halen Yenipazar 1 Nolu Aile Hekimliği görevini yürütmektedir.

Haber : Ali GÜVEN

(Kaynak : bozuyuknet.com)



Bilecik

03.05.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ