EĞİTİME TAM DESTEK İÇİN ADAY OLDU

EĞİTİME TAM DESTEK İÇİN ADAY OLDU

İki çocuğunu da üniversitede okutan Turhan Güven, muhtarlığı kazanması halinde maaşını üniversitede okuyan öğrencilere burs olarak dağıtacak.

İki çocuğunu da üniversitede okutan Turhan Güven, muhtarlığı kazanması halinde maaşını üniversitede okuyan öğrencilere burs olarak dağıtacak.  Günümüz koşullarında üniversite öğrenci okutmanın yükünü herkes biliyordur. Üstelik sabit gelirli bir işçinin ya da memurun iki çocuğu da üniversitede okuyorsa vay o ailenin haline...

İşte böyle bir durumu yaşayan ve iki kızını da üniversitede okutan Yeni Mahalle sakinlerinden Turhan Güven, Yeni Mahalle Muhtarlığı´na aday olup, seçilmesi halinde muhtarlık maaşını üniversitede okuyan Yenipazarlı öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyledi.

Turhan Güven: "Eğitime yüzde yüz destek kampanyası ile Uzun yıllardır yaşadığım ve sakini olduğum mahallemi tanıdığım için, Yenipazar Yeni Mahalle´den 2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtarı adayıyım. Kendi çocuklarımı okuturken çektiğim sıkıntıyı başka ailelerde yaşamasın diye, seçilirsem muhtar maaşlarımı üniversitede okuyan Yenipazarlı yavrularımız arasında paylaştırıp, eğitimlerine destek olmak istiyorum." dedi. 

Sosyal sorumluluğunun bilincinde olan Turhan Güven gibi duyarlı adaylara başarılar dileriz.



Bilecik

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:26

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ