EMEL SEZGİN VE ÖĞRENCİLERİ ETWINNING PROJESİNİ TAMAMLADI

EMEL SEZGİN VE ÖĞRENCİLERİ ETWINNING PROJESİNİ TAMAMLADI

Emel Sezgin ve öğrencileri, 2019-2020 eğitim öğretim yılı Ocak 2020 de çalışmaya başladığı Tarihim Benim En İyi Rehberim adlı e Twining projesini başarıyla tamamladılar.

Eskişehir Dumlupınar İlkokulu öğretmeni ve hemşehrimiz Emel Sezgin ve öğrencileri, 2019-2020 eğitim öğretim yılı Ocak 2020 de çalışmaya başladığı Tarihim Benim En İyi Rehberim adlı e Twining projesini başarıyla tamamladılar.

Tarihi kahramanlardan Mevlana, Mehmet Akif, İbn-i Sina ve Atatürk'ü işleyen öğrenciler, çeşitli etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler. PĞEk çok web2.0 aracı etkinliğinin etkin olarak kullanıldığı projede, görsel sunu ve tasarımlar ön plana çıkıyor. Eylül 2019 dan beri sınıfında tablet günü uygulaması yaptığını belirten Emel Sezgin " Proje öncesinde çocuklarıma web2.0 araçlarını, sanal ve arttırılmış gerçeklik araçlarını öğretmiştim. Bu yüzden süreç içinde rahat çalıştık. Pandemi süreci bir krizdi ama fırsata çevirdik. Bütün etkinliklerimizi tamladık dedi.

Kalite etiketi başvuru aşamasında olan projelerinde, Emel Sezgin ve öğrencilerine başarılar dileriz. Ulusal ve uluslararası ödüller ve kalite etiketlerinde yolları açık olsun.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ