OSMAN VAROLU GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

OSMAN VAROLU GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, 1o Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Bürosuna gelerek çalışan gazetecilerin gününü Muhabirimiz Özlem Özmen´e çiçek vererek kutladı.

Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, 1o Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Bürosuna gelip çalışan gazetecilerin gününü Muhabirimiz Özlem Özmen´e çiçek vererek kutladı. Çiçeği tüm çalışan gazeteciler ve rahatsızlığı nedeniyle büromuzda bulunamayan Editörümüz Ergün Özmen adına kabul eden Özlem Özmen´e, Osman Varolu şöyle dedi: 

"Yaklaşık 40 yıldır Yenipazar´ımızın sesi, kulağı olan; Yenipazar´ın tanıtımında dünyaya açılan penceremiz, Yenipazar´ın Sesi Gazetesi´nin nezdinde gazete çalışanların gününü kutluyorum. İyi ki varsınız, varolasınız. Tarafsız yayıncılığınızdan ötürü Yenipazarın Sesi Gazetesi Editörü Ergün Özmen´e çok teşekkür eder, en kalbi duygularımla saygılar sunarım." 

/resimler/2017-1/10/1344280555331.jpg

Osman Varolu´na bu göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü, tüm çalışan gazeteciler ve Yenipazar´ın Sesi Gazetesi çalışanları olarak çok teşekkür ederiz. Siz okurlarımıza daha çok ve daha güzel haber yapabilmemiz için bizi teşvik edip onore etmiştir. İl Genel Meclis Üyemiz Osman Varolu´na sonsuz teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ