GÖKÇEÖZÜ KÖYÜ GÖLETİ`NDE İNTİHAR

GÖKÇEÖZÜ KÖYÜ GÖLETİ`NDE İNTİHAR

Gökçeözü Köyü`nden rahmetli Sıtkı Erbel`in oğlu İbrahim Erbel (36) intihar etti.

Gölpazarı`na bağlı Gökçeözü köyü göletine atlayarak intihar eden şahsın cesedini, bir gün sonra Yalova Deniz Polisi Su Altı Ekibi buldu.

Edinilen bilgiye göre 9 Ekim Perşembe akşamı traktörüyle Gölpazarı`ndan köye dönen İbrahim Erbel saat 18,00`da Gökçeözü köyü göletine gelerek intihar etti. Gökçeözü köyü üzerinde bulunan gölete giden İbrahim Erbel yakın arkadaşını telefonla arayıp "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra gölete atlayarak intihar etti. Bu telefon üzerine İbrahim Erbel`in yakınları ve görevliler bütün gece cesedi arayarak geçirdiler ve bulamadılar. Olay yerine gelen Yalova Deniz Polisi Su Altı Ekibi İbrahim E.`nin cansız bedenini göletten çıkardı.

Yapılan arama çalışmalarına Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Yalova Deniz Polisi Su Altı Ekibi, Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekibi katıldı. Çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderilirken, jandarma olayla ilgili araştırma başlattı.

(1960’lı yıllara dek köyün adı Gömyüzü iken bu tarihten itibaren Gökçeözü olmuştur. Yenipazar Beldesi 1988 yılında Gölpazarı’ndan ayrılıp ilçe olduğunda, Gökçeözü de Yenipazar’a bağlanmış ancak daha sonra köylülerin itirazı üzerine köyde halk oylaması yapılmış ve 1998 yılında  köy  tekrar Gölpazarı ilçesine bağlanmıştır.)

Kaynak : golpazari411.com



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ