HAYATİ KESKİN YENİDEN BAŞKAN

HAYATİ KESKİN YENİDEN BAŞKAN

Bilecik ili Süt Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Bilecik ili Süt Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği’nin 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı cumartesi günü yapıldı. 999 üyeli birliğin toplantısına 166 üye katılırken, Birlik Başkanı Hayati Keskin yeniden göreve seçildi. 14 Şubat günü salt çoğunluk sağlanamadığı için 22 Şubat’a ertelenen kurulda, yönetim kurulu üyeleri ise; Fevzi Kara, Ali Ünal, İsmail Hakkı Uysal ve Mustafa Erol olarak belirlendi.

Birlik Başkanı Hayati Keskin kurulun açılış konuşmasında, 2006 yılında kurulan Bilecik Süt Üreticileri Birliği’nin aradan geçen sekiz yılda, alanında ilimizin en büyük sivil toplum örgütü olmayı başardığını söyledi. Temel önceliklerinin ilimizde süt üretiminin arttırılması ve bunun yanında pazara sağlıklı ve kaliteli süt arzının sağlanması olduğunu belirten Keskin, “Birlik olarak bu konuda üstümüze düşen sorumluluğun bilinci ile fırsat bulduğumuz her ortamda üreticilerin sıkıntılarını ve bunların aşılması için gerekli çözüm yollarlım biliyoruz ve ilgililere aktarmaktayız. Bu hususta yetki sahibi olan tüm paydaşlarında üretimin ve ürün kalitesinin arttırılmasının ancak öncelikli olarak üretici refahının arttırılması yolu ile mümkün olabileceğini göz önünde bulundurarak planlama yapması gerekmektedir.” dedi.

Divan başkanlığını Türkiye Süt Üreticileri Birliği Merkez Başkan Yardımcısı Osman Vasfi Yasun’un yaptığı toplantıda Keskin, yaptıkları çalışmalarda kendilerine yardımlarını esirgemeyen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın İbrahim Alparslan Dankaz’a ve müdürlüğün yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Kaynak: Yarın Gazetesi



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ