Tarih: 11.04.2011 00:37

HAZIRLIK MAÇINI 2-1 KAZANDIK

Facebook Twitter Linked-in

Yenipazar Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Bilecik Esnafspor` u 2-1 mağlup etti.

Yenipazar Belediyespor, 16 Nisan` da başlayacak Bilecik 2. Amatör Küme maçları öncesi hazırlık karşılaşmasında ligin yeni kurulan takımı Bilecik Esnafspor ile karşılaştı. 10 Nisan Pazar günü saat 15.30 ` da Bilecik Semt Sahasında oynanan karşılaşmayı Fikret KARA ve Murat CEYHAN` ın attığı gollerle 2-1 kazandık.

Fikret KARA` nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda Murat CEYHAN` ın müdahalesi sonucunda Bilecik Esnafspor` lu oyuncunun yerde kalmasıyla penaltı kazanan Esnafspor durumu 1-1` e getirdi. Maçın son bölümlerinde serbest vuruşu gole çeviren Murat CEYHAN durumu 2-1 ` e getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.

?جª¬øİlker Yasin YILMAZ

Gökhan ÖZCAN - Murat ÇELİK - Murat CEYHAN

Fazlı KAYA

Emre YAVAŞ - İbrahim DÜLGER - Fikret KARA - Aykut ÖZDEMİR

Şükrü AYDIN - Ali DÖNMEZ

Dizilişiyle maça başlayan Yenipazar Belediyespor` da ilk yarının bitimine dakikalar kala sakatlık geçiren Murat ÇELİK` in yerine Faruk KAYA girerken, maçın ikinci yarısında sakatlanan Gökhan ÖZCAN` ın yerine Ercan AYDIN, Şükrü AYDIN - Umut KESKİN, Aykut ÖZDEMİR - Serhat KARA değişiklikleri yapıldı.

16 Nisan 2011` de sezonun ilk maçında Taçspor` la karşılaşacak Yenipazar Belediyespor lig öncesi bu galibiyetle moral bulmuş oldu.

HABER : ALİ GÜVEN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —