İBRAHİM DEĞİRMENCİ AKP SAFLARINDA

İBRAHİM DEĞİRMENCİ AKP SAFLARINDA

Yenipazar Eski Belediye Başkanlarından İbrahim Değirmenci, Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına geçtiği söyleniyor.

Yenipazar`ın ilk Belediye Başkanı İbrahim Değirmenci, Bağımsız olarak belediye başkan adaylığını açıklamış olmasına karşın adaylıktan çekilmişti. Yenipazar`da bir süre önce Değirmenci`nin CHP`ye transfer oluyor söylentisi ortalıkta dolaşırken, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İmdat Uyar, İbrahim Değirmenci`nin kendi partisini saflarına katıldığını iddia etti. İmdat Uyar: 

          ``Yenipazar İlçemizi belediyecilik ile tanıştıran ve üç dönem üstüste belediye başkanlığı yapan siyasetin mimarlarından İbrahim Değirmenci, `Ak Parti ile Cengiz Arıkan kardeşimi yeniden kazandırmak için bir nefer gibi çalışıp kazanacağız` diyerek bu seçimin Yenipazar`ın geleceğine yatırım olduğunu, bunun da sadece hükümetimizin sayesinde olacağını söyleyerek Yenipazar Ak Parti için tam destek sözünü verdi.

Yenipazar Ak Parti teşkilatı ile yapılan görüşmede yapılmayan ve yapılması hedeflenen işler hususunda fikirlerini sunan siyasetin duayeni İbrahim Değirmenci, `Yenipazar için şu önümüzdeki 5 yıl içinde daha yapılacak çok iş olduğunu ve bunun için Yenipazar halkının elele vererek Yenipazar`ın geleceği ve gençlerimize miras bırakabileceğimiz bir Yenipazar için Ak Parti ile bi daha Yenipazar` dedi. Bu gönülden gelen desteğe karşılık Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Dr. Fahrettin Poyraz ve Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş özel bir ziyaret ile İbrahim Değirmenci`ye bir yakının vefatı üzerine taziye ve desteğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

 



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ