İLÇE MÜFTÜLERİ GÖLPAZARI`NDA TOPLANDI

İLÇE MÜFTÜLERİ GÖLPAZARI`NDA TOPLANDI

Her ay yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Mayıs ayında Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ'un başkanlığında Gölpazarı`nda yapıldı.

Her ay yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Mayıs ayında Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ’un başkanlığında ve Gölpazarı İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre’nin ev sahipliğinde Gölpazarı`nda yapıldı. Toplantı İl Müftü Yardımcısı Özdemir Taş, Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Söğüt İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal, İnhisar İlçe Müftüsü Yusuf Savuran, Yenipazar İlçe Müftüsü Aşur Akyol, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ramazan Kara ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.            

Toplantıda 2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası, camiler ve din görevlileri haftası kutlama hazırlıkları, cami görevlileri çalışma talimatı, cami ve mescit müştemilatlarının kiraya verilmesi ve gelirlerinin toplanması, İhtiyaç Odaklı Kur’an Kurslarının yılsonu bitirme sınavları ve 8 Haziranda Bilecik’te Merkez Şerif Paşa Camiinde yapılacak olan bölge yarışması konularında değerlendirmeler yapıldı. 

Öğle namazının topluca Mihalgazi Camii’nde kılınmasından sonra öğretmen evinde verilen yemeğe Gölpazarı İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, İlçe Garnizon Komutanı Adem Akgümüş, Emniyet Amiri Öner Tevük, İl Müftüsü ve İlçe Müftüleri katıldı.

Yemek sonrası cami, Kur’an kursu ve müftülük binası inşaatları topluca gezildi.   

Kaynak: golpazari411.com



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ