İLHAN BAŞKAN'DAN TOKAT GİBİ CEVAP

İLHAN BAŞKAN

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı "Yorumsuz " diye haber yapan Bilecik merkezli yerel siteye Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden'den tokat gibi cevap.

Kıymetli Yenipazarlılar, ilçemiz mezarlığında yaptığımız çalışmalar esnasında, mezarlıkla ilgili yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ve projeleri il başkanımız Sayın Fatih YAŞAR ile paylaşırken yorgunluğun vermiş olduğu durum ile gayri ihtiyari hiç bir art niyet olmadan otururken şoförüm her zaman olduğu gibi fotoğraf çekmiştir. Bende bu çekilen fotoğrafları çalışma olarak kendi Facebook hesabımda paylaştım. Mezarlık düzenlemesi ile ilgili yüzlerce fotoğrafın içinden fotoğraf cımbızla çekilerek haber konusu edilmiştir. Farkında iseniz elimde telefon var, il başkanımız ile görüştüğümüzde sayın başkan mezarlıklarımızın bakımının önemli olduğunu, hepimizin bir gün oraya gideceğimizi söyleyerek, mezarlıklara verdiğimiz değerden dolayı teşekkür etmiştir.

Allah aşkına saygısızlık olacak ne var bu fotoğrafta, ölüye saygısı olmayan bi başkanın gece gündüz mezarlıklarda ne çalışması olabilir. Ben bu fotoğrafta mezarlığın tepesindemi geziyorum, ayağımı mezaramı dayayarak uzanmışmıyım, bütün cenaze definlerinde herkes mezar köşelerine oturup dua eder, Kuranı Kerim'i dinler. Bu her yerde böyledir. Benim mezarlıklara verdiğim değeri herkes bilir, mezarlıklarda gece gündüz nasıl çalıştığımı orda çalışan işçiler çok iyi bilirler. Facebook hesabım herkese açık, mezarlıklarımız ile ilgili çalışmalar ortada, sayın il başkanımızın da verdiği destekle 15 gün sonra inşallah mezarlığımızın eski ve yeni halini paylaşacağız, o zaman beni saygısızlıkla yargılayan basın mensubu arkadaşımızın tavrı ne olacak acaba şimdiden merak ediyoruz. Ama ne olursa olsun benim Yenipazara yapacağım hizmete engel olamayacaktır.

İl başkanımız ile ilgili olarak, bizim teşkilat başkanımızdır, Teşkilatının Belediye Başkanı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı bizlere sahip çıkmıştır, Kendisine teşekkür ederim.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ