KARTOPU SAVAŞINDA ÇILGINCA EĞLENDİLER

KARTOPU SAVAŞINDA ÇILGINCA EĞLENDİLER

Yenipazar`da ilk kez düzenlenen kartopu savaşları ve kardan adam yapma etkinliği coşkuyla geçti.


Facebook`ta e 1 gün öncesinden oluşturulan ``Kartopu savaşları ve kardan adam yapma`` etkinliği katılım az olmasına karşın coşkuyla geçti.
Etkinlik 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu`nun bahçesinde yapılacağı duyrulduğu halde, Belediye ekipleri okulun bahçesini bir gün öncesinden eğitime hazırlamak için kardan temizleyince, etkinlik alanı Yenipazar Halk Eğitim Merkezi önündeki basket sahasında yapılmak zorunda kaldı.
Etkinliği sosyal medyada başlatan Barış Ozan Özmen: ``Yenipazar ölçeğinde düşündüğümüz zaman katılım az değildir. Yenipazar`da yaşayan genç sayısı zaten bellidir. Katılanların sayısından çok eğlence dozunun yüksekliği önemliydi. Özgüvenlerine saygı duyduğum ve etkinliğe katılarak çocukluğunu yeniden doyasıya yaşayan annelerimize teşekkür ederim. Şimdiden eğlencemizi basında okuyup seyredenlerin pişmanlığını görür gibi oluyorum.`` dedi.
Etkinliğe 5 yaşındaki kızı Eylül ile katılan Şükriye Ayhan gibi, Belediye Başkanının Eşi Emine Özden de çocuklarıyla geldi. Vakıf Müdürü Hüseyin Yanık Eşi ve çocuklarıyla gelip bir süre kartopu oynadıktan sonra Fehime Özmen gibi, katılanlar arasında kendi yaşıtlarının sayısını az bulup erkenden gidenlerdendi. Ancak zaman ilerledikçe etkinliğe katılanlar ve kadın sayısı çoğaldı.

Etkinlikteki Fotoğraflara Bakmak İçin TIKLAYIN

Etkinlikle ilgili video görüntüleri hazırlanmaktadır.



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ