KATİL ARILAR CAN ALDI

KATİL ARILAR CAN ALDI

Arıların saldırısına uğrayan Emin Bağ hayatını kaybetti.

Gölpazarı Reşadiye Mahallesinde ikamet eden, ilçemiz Karahasanlar Köyü`nden gitme Emin Bağ arıların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Emin Bağ (62) Reşadiye Mahallesi`ndeki evinden sabah ayrılarak Arapdere mevkisindeki akrabası Yıldız Duman`a ait arılara bakmaya gitti. Bağ, akşam eve dönmeyince eşi Saniye Bağ ve Yıldız Duman, durumdan şüphelenerek komşularından ahıra bakmalarını istedi.

Komşuları, Bağ`ı ahır içinde arı kıyafetleri ile yerde yatar vaziyette gören komşuları, 112 Acil Servis`e ve emniyete haber verdi. Yapılan incelemede Bağ`ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bağ`ın, cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Arılara karşı alerjisi olduğu öğrenilen Bağ`ın cenazesi 25 Nisan Cuma günü ikindi namazından sonra Gölpazarı Yeniköy Mezarlığına defnedilecek.

Evli, Ersin ve Nuray BAĞ’ isimlerinde iki çocuğu olan Emin Bağ`a Allah`tan rahmet ailesi ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

 

Kaynak : Golpazari411.com



hüseyin çelik
26.04.2014 12:06:38
Emin Bağ`a Alah`tan rahmet diler ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

ZEKİ GÜVEN
27.04.2014 18:06:50
Çok üzüldüm...Katıldığı cemiyetlere maddi ve manevi anlamda büyük katkısı olurdu .Toplum insanıydı...ALLAH RAHMET EYLESİN.

BEKİR ERGAL
28.04.2014 18:24:06
Emin abinin ölümüne çok üzüldüm. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Geride kalan ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Çok zor ama yapacak birşey yok.