KAYIP KIZ BULUNDU!

KAYIP KIZ BULUNDU!

5 gün önce arkadaşları ile buluşmak için evden ayrılarak haber alınamayan Melike´nin bulunduğu öğrenildi

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi´nde oturan ve Bilecik İmam Hatip Lisesi´nde öğrenim gören 15 yaşındaki Melike Yanardağ´ın, 5 gün önce arkadaşları ile buluşmak için evden ayrılarak bir daha eve dönmediği bilgisi üzerine Bilecik Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve Bilecik halkı kaybolan kız için seferber olmuştu.

Yapılan haberlerin ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımların üzerine Melike´nin bulunduğu yeri öğrenen bir vatandaşın dayısı Mehmet Viran´ı arayarak durumu bildirdiği, Kaybolan kızın Bilecik Osman Gazi Mahallesinde verilen adrese gidilerek alındığı ve şu anda ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü´nden sorguların devam ettiği öğrenildi.

5 gündür haber alınamayan Melike´nin, okullarından tatil olması sebebiyle kafa dinlemek amacıyla anneannesi ile beraber yaşayan bir kız arkadaşının evine gittiği ve 5 gün orada beraber kaldıkları da alınan bilgiler arasında yer aldı.

Kızın ablası yaptığı açıklamada: ?Kardeşim sağ salim bulunmuştur. Dualarınız ve paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim.? dedi.

Kaynak : Bilecik11



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ