KAYMAKAM MEHMET ALİ İMRAK'IN 10 KASIM MESAJI

KAYMAKAM MEHMET ALİ İMRAK

Kaymakamımız Mehmet Ali İMRAK'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşının eşsiz kahramanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. yılında minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk; ulusal bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi, ulusumuzun geleceğini her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağı ve bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet ve Cumhuriyeti armağan eden, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vuran, başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamıdır.

Büyük Önder Atatürk’ü andığımız bu günde bizlere düşen görev; O’nun “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” vecizesinde vurguladığı gibi, Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve Atatürk’ün işaret ettiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışarak, ülkemizi ve milletimizi birlik ve bütünlük içerisinde daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımaktır.

Türkiye, milli irade, demokrasi ve kalkınma mücadelesinde, son yıllarda çok önemli mesafe kat etmiş ve Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada barışın öncüsü, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde bir kez daha sevgi, şükran, rahmet ve özlemle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Mehmet Ali İMRAK

Yenipazar Kaymakam V.         



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ