DARISI BAŞIMIZA

DARISI BAŞIMIZA

Yenipazarlı Avukat Handan Özgüven´in Almanya Hessen Eyalet Meclisi´ne milletvekili olarak girmesi İl Genel Meclisi´nde...

Yenipazarlı İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, milletvekili olarak Almanya Hessen Eyalet Meclisi´ne seçilen Yenipazarlı Avukat Hande Özgüven´i tebrik ederek ?darısı bizim başımıza´ dedi.

Yenipazarlı Avukat Handan Özgüven, milletvekili olarak Almanya Hessen Eyalet Meclisi´ne girdi. Yenipazarlı İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Özgüven´i başarısından dolayı tebrik etti. Şu anda Özgüven´in İl Genel Meclisi Üyeliğini sürdürdüğünü belirten Varolu, ?darısı bizim başımıza. Biz de bu meclisten milletvekili çıkaralım´ dedi.

Varolu, konuşmasında ?Alman meclisine seçilen Yenipazarlı gelinimiz Hande Özgüven Almanya´da avukatlık yapmakta. Şu anda bizim gibi il genel meclisi üyesi. 1 Aralıkta milletvekilliğine seçildi. Kendisi kutluyorum ve başarılar diliyorum. Darısı bizim başımıza. İl genel meclisi üyeliğinden milletvekilliğine geçeriz. Bizim meclisten de milletvekili çıkar´ ifadelerini kullandı.

Kaynak : Yarın Gazetesi



Anahtar Kelimeler: KENDİSİNİ KUTLUYORUM