KÖSÜRELİ EMİNE KOÇAK VEFAT ETTİ

KÖSÜRELİ EMİNE KOÇAK VEFAT ETTİ

Kanser fırtınası Kösüreli Emine Koçak´ı da götürdü.

Bilecik Devlet Hastanesi´nin 209 numaralı odasında 71 yaşındaki Emine Koçak´ın beklenen vefatı nedeniyle hüzün vardı, gözyaşı vardı, yas vardı. Aylardır hastane hastane dolaşıp tedavisi için çırpınan çocukları Gülten Tekin, Osman Koçak ve Metin Koçak´ın çaresizlikleri, umutsuzlukları da son buldu annelerinin son nefesiyle.

Son bir haftadır 3 kardeş annelerinin gece gündüz yanıbaşında evlatlık görevlerinin sonuncusunu yerine getirdiler. Gündüzün ziyaretçi akınıyla dolan 209 numaralı oda, gece uykusuzluğa, çaresiz bekleyişlere tanıklık etti. Anne Emine, yolun sonuna geldiğini biliyormuşçasına, odadan çıkmaya hazırlanan Osman´a "ayrılmayın birbirinizden" diye uyarıyordu. İçleri rahattı çocukların. Aylardır Eskişehir-İstanbul-Bilecik arasında hastane hastane, doktor doktor dolaştılar annelerini iyileştirmek için. Geçimleri boyacılıktı, işe gitmediler. Hastane kantininin pahalı mı pahalı çaylarını içmek de son buldu annelerini son yolculuğa uğurlarken...

Emine Koçak için genç yaşta eşini traktör kazasında kaybedip 3 küçük çocuğuyla başbaşa kalmasıyla başladı hayatın zor günleri. Kimseye muhtaç etmeden zor koşullarda da olsa en iyi şekilde yetiştirdi çocuklarını. Hepsini evlendirdi çoluk çocuk sahibi yaptı. Hem annelik hem babalık yaptı evlatlarına. Çocukları ise vefa borçlarını ödemek için haftalardır başında bekledi gözlerini kırpmadan.

21.11.2016 Pazartesi saat 9´da son nefesini veren Emine Koçak´ın cenazesi Kösüre Köyü´nde 22.11.2016 Salı günü Öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Kösüre köy mezarlığına defnedilecek.

Yenipazar´ın Sesi Gazetesi olarak başta cefakar çocukları Gülten Tekin, Osman ve Metin Koçak olmak üzere tüm Kösürelilere, tanıdıklarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Taziye İçin Telefonlar:

Osman Koçak: 0537 884 69 02

Metin Koçak:  0532 795 31 57

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ