KÜLHAN BEYİ

 KÜLHAN  BEYİ

Yenipazar Belediyespor, Güneşspor`u Yaşar Külhan`ın golleriyle 2-0 yendi.

Bilecik 1. Amatör Küme 2. hafta karşılaşmasında Yenipazar Belediyespor, Bozüyük temsilcisi Güneşspor`u Yaşar Külhan`ın 2 ve 75. dakikalarda attığı gollerle 2-0 yendi.

21 Eylül Cumartesi günü Yenipazar`da oynanan karşılaşma saat 13.00`da başladı. Yenipazar Belediyespor maça Yücel Gürsoy, Murat Çelik, Fazlı Kaya, Ali Dönmez, Murat Ceylan, Yaşar Külhan, Ulaş Öztürk, Çelikay Aydın, Fikret Kara, Emre Yavaş ve Selçuk Çağlayan onbiriyle başladı. Maçın henüz 2. dakikasında Yaşar Külhan attığı golle takımımızı 1-0 öne geçirdi. Başka gol olmayınca ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarı da 60. dakikada Emre Yavaş yerini Doktor Hakan Sarı`ya bıraktı. 70. dakika da ise Fikret Kara çıktı yerini İlker Yasin Yılmaz girdi.

Maçın 75. dakikasında maçın adamı Yaşar Külhan farkı ikiye çıkartan golü attı ve takımını rahatlattı. Golden sonra Güneşspor`un 4 numaralı oyuncusu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 80. dakikada Geçen hafta frikikten takımımızın 2. golünü atan Selçuk Çağlayan yerini Ramazan Sarıca`ya bıraktı. Maç 2-0 Yenipazar Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan sonra Mehmet Eren`e ait kahvede misafir takım oyuncularına çay ikramı yapıldı.

2. maçını da 2-0 kazanarak lige süper başlangıç yapan takımımızı tebrik ediyor, tribünleri doldurarak desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Günün diğer sonuçları :

BAYIRKÖYSPOR : 3 - ERTUĞRULSPOR : 0 (Hükmen)
İL ÖZEL İDARESİSPOR : 2 - SÖĞÜTSPOR : 3

Fotoğraflar : Yücel Kaya



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ