KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Kutlu Doğum Haftası etkinliğine ilgi büyük oldu.

İlk kez 1989 Yılından bu yana sadece ülkemizde kutlanan "Kutlu Doğum Haftası", bu yıl da kalabalık bir katılımcıyla kapalı spor salonunda düzenlendi.

Yenipazar İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 15 Nisan Çarşamba günü saat 20:00`de program düzenledi. Program Yenipazar Kaymakamı Mehmet KILIÇ, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk HARMAN, İlçe Müftüsü Aşur AKYOL, daire amirleri ve halkımızın yoğun katılımıyla Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Metin Kaplan`ın yaptığı  Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temasıyla düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Nasuhlar Köyü İmamı Ahmet Güven`in Kuran'ı Kerim tilavetiyle devam eden programda açılış konuşmasını Yenipazar İlçe Müftüsü Aşur AKYOL yaptı. Sinevizyon gösterileri, ilahi grubu dinletisi yapılan etkinlikte Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk HARMAN, Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferans verdi. Ödül töreninin ardından program sona erdi.

Etkinlikle ilgili fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ