MEHMET ŞENOL GÜVEN TAZELEDİ

MEHMET ŞENOL GÜVEN TAZELEDİ

MHP kongrelere Yenipazar`dan başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi kongrelere başladı. MHP ilk ilçe kongresini Yenipazar`da yaptı. MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker`in bütçe görüşmeleri nedeniyle katılamadığı ilçe kongresine; Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, MHP İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. MHP Yenipazar`da ilk kez katılımın yoğun olduğu bir kongre sürecini geride bıraktı. 

Kongrede; Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, il ve ülke gündemi ile ilgili birer konuşma yaptılar. 

Başkan Aydoğdu yaptığı konuşmada "Milliyetçi Hareket Partisi`nin başlamış olan kongreleri, birlik beraberlik içersinde tamamlanacaktır. MHP bu kongrelerden güçlenerek çıkacaktır. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler ülkemiz açısından büyük önem arz etmektedir. 2015 seçimlerine yenilenmiş teşkilatlarımızla daha güçlü bir şekilde girip, MHP`nin Bilecik`teki başarılarını artırarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ise Yenipazar`da hayata geçirdikleri projelerden bahsetti. Kongrede partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.  Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Şenol, kongreye tek liste ile girerek güven tazeledi. MHP Yenipazar Yönetim Kurulu üyeleri şu kişilerden oluştu; Mehmet Şenol (Başkan), Veysel Aydınalp, İsmail Yağar, Erol Kaygısız, Ömer Kaya, Emin Uysal, Tuğrul Ünsal, Hüseyin Uyar, Eyüp Öztürk, Ahmet Kara, Mefail Yılmaz, Yüksel Ceyhan, Durmuş Sezgin, Hasan Özdemir ve Mehmet Çakır.

İl Başkanlığı seçimi için ise şu delegeler belirlendi; Mehmet Şenol, İlhan Özden, Osman Varolu, İsmail Yağar, Tuğrul Ünsal, Mehmet Ünsal, Ziyafeddin Dal, Yüksel Ceyhan, Veysel Aldınalp ve Erol Kaygısız. 




Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ