MİLLİ SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

MİLLİ SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, milli sporcu Ayşe Beyza Yıldız'ı, makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, milli sporcu Ayşe Beyza Yıldız’ı, makamında kabul ederek ödüllendirdi.  Ayrıca milli takım da başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya /Alanya da yapılan Gençler Türkiye Taekwondo milli takım seçme müsabakalarında 42 kg da 1.`ci olan Ayşe Beyza Yıldız’ı,  başarılarından dolayı tebrik etti. Dübek, 8 Şubat 2014 tarihinde isveç’te yapılacak olan Uluslar arası Taekwondo şampiyonasında kendisine başarılar diledi. 

Dübek yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bozüyük ilçesinden milli takıma sporcu gitmesi oralarda ülkemizi temsil edecek olması beni çok duygulandırdı ve de gururlandırdı. Sporcumuz 20 günlük kamp döneminden sonra 8 Şubat da  İsveç’te yapılacak olan Uluslar arası Taekwonndo şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Bu sporcularımız ilçemizde sporun gelişmesi için lokomotif görevi yapmaktadırlar. Bundan dolayı ilçemiz için ayrı bir değerdir. Bu sporcuları yetiştiren ailesine, çalıştıran antrenörlerine destekleyen Bozüyük Halk Eğitim spor kulübüne teşekkür ediyorum. Sporcumuza başarılar diliyorum . Yolun açık olsun Ayşe.” Dedi.

Milli taekwondocu Ayşe Beyza Yıldız’da kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Elinden gelen her şeyi yaparak İsveç’ten  Altın madalya ile Bozüyük’e dönmeyi ardında da bu yıl yapılacak olan Gençler Dünya şampiyonasından başarı elde etmeyi istediğini söyleyerek teşekkür etti.  

İsmet Cep- Sakarya Gazetesi



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ