MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Yenipazar Belediyespor 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.

Bilecik 1. Amatör Küme 10. hafta karşılaşmasında ligin köklü ekiplerinden Osmanelispor`u konuk eden Yenipazar Belediyespor son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

17 Kasım Pazar günü saat 13.00`de oynanan maça Yenipazar Belediyespor : " İlker Yasin Yılmaz, Murat Çelik, Selçuk Çağlayan, Şükrü Aydın, Fazlı Kaya, Bülent Ceylan, Hakan Sarı, Yaşar Külhan, Emre Yavaş, Çelikay Aydın ve Fikret Kara onbiriyle çıktı. 42. dakikada Osmanelispor`un golüyle ilk yarı 1-0 bitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Osmaneli ekibi 55. dakikada 2. golü atarak farkı ikiye çıkarttı. 

2-0 geriye düştükten sonra müthiş bir tepki veren Yenipazar Belediyespor, muhteşem taraftarının da desteğiyle 60. dakikada Fikret Kara`nın golüyle farkı bire indirdi. 77. dakikada Doktor Hakan Sarı beraberlik golünü attı durum 2-2 oldu. Geçen hafta yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Yenipazar Belediyespor, bu hafta maçın son saniyelerinde formda futbolcumuz Yaşar Külhan`ın golüyle maçı 3-2 kazandı.

Üniversitelerdeki sınav haftası nedeniyle önemli futbolcularımızdan yoksun çıktığımız maçta, özellikle 2. yarı oynadığımız muhteşem futbolla çok önemli bir 3 puan aldık ve ligde 3.lüğe yükseldik. Teknik patronumuz Şerif Varolu`nu ve oynadıkları oyunla futbolcularımızı tebrik ediyor, verdikleri destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.  



ZEKİ GÜVEN
18.11.2013 11:58:41
KÜÇÜK BİR İLÇEDE ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI ... HAK ETTİĞİNİZ ÖVGÜ ,İLGİ VE İTİBARI ALDIĞINIZI SÖYLEYEMEYİZ. BİLMEM FARKINDA MISINIZ ŞU ANDA BU EKİP TARİH YAZIYOR...BEN BAŞTA İMPARATOR ŞERİF VAROLU KARDEŞİMİZİ ,OYUNCULARIMIZI ,TAKIMA DESTEK VEREN KİŞİ VE KURUMLARI YÜREKTEN KUTLUYORUM...

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ