ÖDEYEMEZ KEPÇELERİ SATACAK DEDİLER, 1 MİLYON KIDEM TAZMİNATINI PEŞİN ÖDEDİ!

ÖDEYEMEZ KEPÇELERİ SATACAK DEDİLER, 1 MİLYON KIDEM TAZMİNATINI PEŞİN ÖDEDİ!

Yenipazar Belediyesinde yıllarca hizmet vererek emekli olan İsmail DÜLGER ve Yaşar KARACA’ ya emekli ikramiyelerinin hesaplarına intikal ettirildiğine ilişkin banka dekontları Başkanı İlhan ÖZDEN tarafından kendilerine verildi.

2014 yılında belediye başkanı seçilerek göreve başlayan başkan İlhan ÖZDEN, görev süresince 6 personelinin emekli olmasıyla, döneminde personeli en çok emekliye ayrılan başkan unvanını aldı.

Yaşar Kaçar, Seyfi Kara, Ahmet Durgut, Cemalettin Yılmaz, İsmail Dülger ve son olarak Yaşar Karaca’nın emekli olmasıyla yaklaşık 1 milyon tl kıdem tazminatını kesintisiz ve bölmeden, parçalamadan ödeyen başkan İlhan Özden, belediyenin kepçelerini satacak paraları öyle ödeyecek diye sağda solda konuşanlara paraları peşin ödeyerek üstüne hizmetler yapmaya devam ederek tokat gibi cevap verdi.

Yenipazar Belediyesinde yıllarca hizmet vererek emekli olan İsmail DÜLGER ve Yaşar KARACA’ ya emekli ikramiyelerinin hesaplarına intikal ettirildiğine ilişkin banka dekontları Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN tarafından kendilerine verildi.

Başkan İlhan ÖZDEN; “Yıllarca Yenipazar Halkına hizmet ettiniz. Güzel Yenipazar’ ımızın her karışında sizlerin emeği var. Alın akı ile görevinizi Allah utandırmadan yerine getirdiniz. Bizde göreve geldiğimizden bu güne kadar emekli olan diğer arkadaşlarımızın emekli tazminatlarını kesintisiz ve bölmeden, parçalamadan ödediğimiz gibi sizlerin de kıdem tazminatlarınızı hesaplarınıza yatırdık. İşçinin, emekçinin alın terinin kurumadan emeğinin karşılığının verileceği düşüncemiz, göreve geldiğimizden bu güne kadar hiç değişmemiştir. Bu paralar size Ananızın ak sütü gibi helaldir. Güzel günlerde, ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde ağız tadı ile yemek nasip olsun. Yenipazar Belediyesi olarak bizlerde, Yenipazar Halkı da sizlerden razı idi, Allah’ da razı olsun.

Sizleri de diğer emekli olan arkadaşlarımız gibi veda yemeği ile uğurlamak isterdik ancak malumunuz olduğu gibi, bir yılı aşkın süredir dünyaca uğraştığımız korona virüs salgını nedeni ile pandemi dönemindeyiz. Pandemi bitiminde sizlere yemek borcumuz olsun.

Bizlerin bir hakkı yoktur ama varsa sizlere gani gani helal olsun. Sizde Belediyemize ve Yenipazar’ a olan haklarınızı helal ediniz. Emekli hayatınızda başarı, sağlık ve mutluluk hep yanınızda olsun. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana emekli olan 6 arkadaşımızın da Kıdem Tazminatı adı altındaki ödemelerinin hiç birini ertelemeyerek, ihmal etmeyerek ve parçalamayarak günü geçmeden ödenmiştir. Buda bizim çalışana, emeğe verdiğimiz değerin en büyük göstergesidir” şeklinde açıklamada bulundu.

Bizde böyle işçinin emeğine saygı duyan İhan Başkanı tebrik ediyor, yürekten kutluyoruz.



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ