ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Yeni Öğretmenler yemin etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar`da da kutlandı.  24 Kasım 2013 günü saat: 10.00`da Cumhuriyet Meydanı`ndaki Atatürk Anıtı`na çelenk konularak öğretmenler günü kutlamaları başladı. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu`nda, Yenipazar Kaymakamı Mehmet KILIÇ, İlçe Garnizon Komutanı V. J. Bçvş. Yasin ERCAN, Yenipazar Belediye Başkanı Cengiz ARIKAN ve öğretmenlerin katıldığı ve sunuculuğunu Gül KESKİN`in yaptığı toplantıda Saygı duruşu yapılıp  Ulusal Marşımız okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin BİLİCİ`nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Toplantıda Yenipazar Kaymakamı Mehmet KILIÇ, yaptığı konuşmada özetle öğretmenlere başarılar dileyip her konuda olası sorunlarında yardımcı olacağını vurguladı.

En genç öğretmen olarak Gülderen ERGÜL`ün konuşmasının ardından kutlama mesajlarının okundu. Yeni göreve başlayan Nagihan GÜNEY, Aycan BİLİK, Erhan YILDIRIM ve Ömer KAYA isimli öğretmenlerin yeminini Halk Eğitim Merkezi Müdürü V. Mehmet ÖZDEMİR ettirdi.

Sınavlarda başarılı olan öğrencilerin öğretmenleri Nagihan GÜNEY, Aycan BİLİK ve Ömer KAYA`ya Yenipazar Kaymakamı Mehmet KILIÇ, başarılarından ötürü birer teşekkür belgesi verdi. Aynı gün saat: 13.00`te tüm öğretmenlere yemek ikramıyla öğretmenler günü kutlama  programı sona erdi.

Fotoğraflar: Özlem ÖZMEN



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ