ÖZLENEN TABLO

ÖZLENEN TABLO

Yenipazar´ın iki ayrı partiden İl Genel Meclis Üyesi Sürümderesi Yolu için bir araya geldi.


Yıllardır kısır çekişmeler yüzünden bir araya gelemeyen siyasiler, toplumda guruplaşmayı ve ayrışmayı körükleyip durdular. Yıllardır görmeye alışık olmadığımız bir tabloyu bize İl Genel Meclis Üyeleri Necati Keser ve Osman Varolu yaşattılar.

Yıllardır kronik sorun haline gelen Sürümderesi Yolu´nun çalışmalarını birlikte inceleyen üyeler, Yenipazar için bir araya gelip sorunlara çözüm arayabileceklerinin sinyalini verdiler.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız İl Genel Meclis Üyesi Necati Keser: "Konu Yenipazar olunca akan sular durur. Yenipazar´a hizmet için herkesle bir araya gelip işbirliği yaparız; yeter ki amaç Yenipazar´a hizmet olsun." derken, diğer İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu da: "Biz parti gözetmeksizin Yenipazar´a hizmet için yapılacak her etkinliği sonuna kadar tam destek oluyor ve bir araya geliyoruz. Ortak çıkış noktamız Yenipazar´dır." dedi.

/resimler/2015-11/6/1346384110938.jpg

Yenipazar´ın Sesi Gazetesi olarak İl Genel Meclis Üyeleri Necati Keser ve Osman Varolu´na bizlere yaşattıkları bu olumlu tablo için teşekkür ederiz.



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ