Tarih: 17.04.2018 08:09

ÖZMENLER´İN ACI GÜNÜ: NURİYE ÖZMEN VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yenipazar´ın sevilen kişilerinden, editörümüz Ergün Özmen´in annesi Nuriye Özmen, bu sabaha karşı kalp krizi sonucu 85 yaşında vefat etti. Uzun süredir yatalak olan Nuriye Özmen´e, oğlu Hasan Özmen´in eşi Emine Özmen, büyük bir özveriyle bakmaktaydı. Sabaha karşı geçirdiği kalp krizi geçirdiği için ambulansla Eskişehir´e sevkedilirken yolda vefat etti. 

Cenazesi 17.04.2018 Salı günü (bugün) öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yenipazar Aile Mezarlığı´na defnedilecektir.

Nuriye Özmen kimdir?

Nuriye Özmen, merhum Bakkal Fahri Özmen´in eşi, Merhum Erdoğan Özmen, Ergün Özmen ve Hasan Özmen´in anneleri, Fatma Özmen, Fehime Özmen ve Emine Özmen´in kayınvalideleri; Nuray Durar, Hüsniye Dulkadir, Barış Ozan Özmen ve Özlem Özmen´in babaanneleri; (Merhum) Mustafa Özen, (Merhum) Kamil Özen, (Merhum) Sevim Zencir, İfakat Dönmez ve İsmet Özen´in kardeşleri; Fadime Özen Ünal, Yurdanur Özen Eker, Öznur Türkoğlu, Mehmet Özen, Nezaket Okan´dan, Nermin Koç, Merhum İhsan Özen, Nilgün Demir ve Adnan Özen´in halaları; Sadiye Zencir Sonay, Metin Zencir, Mustafa Zencir, Nurten Dönmez Duman, Nesrin Dönmez Akkoyun, Ali Dönmez´in teyzeleridir.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —