SESİ VE DURUŞUYLA BÜYÜLEDİ

SESİ VE DURUŞUYLA BÜYÜLEDİ

Bilecikli Hilal Coşgun, "O Ses Türkiye"de sesi ve hanımefendi tavrıyla gönüllerde taht kurdu.


Yerel sanatçımız Hilal Coşgun, önceki gün TV8´de katıldığı ?O Ses Türkiye? isimli yarışmada ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Bülbül gibi şakıyan, deyim yerindeyse kulakların pasını silen Hilal Coşgun büyük beğeni topladı. Coşgun, Sibel Can´ı seçerken yola onunla devam edecek.

/resimler/2016-10/19/1632562032364.jpg

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarında ses ve şan eğitimi gören Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Bilecik´in gururu, Hilal Coşgun Acun Medya tarafından TV8 ekranında yayınlanan ?O Ses Türkiye? isimli şarkı yarışmasına katıldı.

/resimler/2016-10/19/1633302501807.jpg


Sunuculuğunu Acun Ilıcalı´nın yaptığı ve Sibel Can, Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Hakan Özoğuz´un juri olarak katıldığı programda Coşgun, ?Bir Fırnıta tuttu bizi´ adlı Türk Halk Müziği parçayı söyledi. Sesiyle tüm ekran başındakileri büyüleyen Coşkun, şarkıyı bitirmesi le büyük bir alkış aldı. Jüri üyelerinden de büyük beğeni toplayan Coşgun için Sibel Can, Gökhan ve Hakan Özoğuz mücadele verdi. Coşgun´un seçimi Sibel Can oldu. Coşgun, ?O Ses Türkiye?ye Sibel Can ile devam edecek.

 Kaynak: yarin11.com



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ