SÖĞÜT CHP'DE BİR GÖNÜLLÜ: ADNAN KAYALI

SÖĞÜT CHP

Yenipazar Tapu Sicil Müdürlüğü'nde de görev yapan Adnan Kayalı, emekli olduktan sonra kendisini Cumhuriyet Halk Partisi'ne adadı.

Yenipazar Tapu Sicil Müdürlüğü'nde de görev yapan Adnan Kayalı, emekli olduktan sonra kendisini Cumhuriyet Halk Partisi'ne adadı. CHP Söğüt İlçe Başkanlığı'na kaydını yaptırıp, yıllarca memurlara siyasetin yasaklanmış olmasının acısını çıkartmak için kolları sıvadı. Kayalı yapmış olduğu açıklamada: 

"Bu memlekette uzun yıllar Tapu Müdürü olarak dürüstçe çalıştım. İşim görülmedi diyen bir Allah'ın kulunu gösteremez kimse. Dürüstlük, şeffaflık, insan odaklı bir hizmet anlayışı ile Atatürk'ün kurduğu bu partide görev alıp, Söğüt İlçesi'nde partimi şaha kaldırmak istiyorum. Yıllarca baskılanmış siyaset yasağı zincirini kırmak ancak emekli olduktan sonra mümkün oldu. Bu yasağın acısını bundan böyle tek başıma bir gönüllü ordusu gibi çalışarak çıkarmaya hazırım. İlk günkü aşkla tüm Söğütlü kardeşlerimle Partimizi hak ettiği yere taşıyacağıma yürekten inanıyorum." dedi. 

 

 

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp Hattı: 0532 787 24 61
 



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ