YAŞAR TÜZÜN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

YAŞAR TÜZÜN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, gazetemize gönderdiği basın çıklamasıyla Çalışan Gazeteciler Gününü kutlama mesajı yayımladı. Tüzün mesajında: 

"Gazete ve televizyonların kanun hükmünde kararnamelerle hukuksuz bir şekilde kapatıldığı, gazetecilerin cezaevine doldurulduğu, basın özgürlüğün yok edildiği, ülkenin dünyanın en büyük gazeteci hapishanesi haline getirildiği, organize ve sistematik bir sansürün uygulandığı, binlerce gazetecinin işsiz bırakıldığı bir dönemde yaşıyoruz. 


Bu karanlık tablo içinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü, kutlanacak bir bayram olmanın ötesinde, anlama, anlatma, farkındalık yaratma günü haline gelmiştir.

Gazetecilerin işsiz kalma, cezaevine girme ve öldürülme korkusuna kapılmadan, otosansür uygulamadan, sadece haberi düşünerek özgürce yazıp, ekranlarda özgürce konuşabilecekleri günleri yaratmak bizlerin boynumuzun borcudur.

Her koşulda baskılara boyun eğmeden çalışan, tarafsız, özgür, cesur gazeteciliği kendine meslek edinen ve mesleğin etik ilkelerini savunmaktan geri durmayan ?gazetecilerimizin? 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlar, gazetecilerin emeklerinin karşılığını maddi-manevi alabildiği güzel günler dileğimle sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi. 



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ