YAŞAR EKER KIRKLARELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ`NE ATANDI

YAŞAR EKER KIRKLARELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ`NE ATANDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürü olarak görev yapan Yaşar Eker`in Kırklareli`ne tayini çıktı.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde Şube Müdürü olarak görev yapan Yaşar Eker`in Kırklareli`ne tayini çıktı.

Eker, Milli Eğitim Bakanlığı`nın Görevde Yükselme Sınavını kazanması sonucu Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne Şube Müdürü olarak atandı. Uzun Yıllar ilimizde yöneticilik yapan Eker, çalışkanlığı ve başarılarıyla Bilecik kamuoyunun ve eğitim camiasının takdirini ve tevecühünü kazanmış bir isimdi. 

Belkese Köyü`nde doğup büyüyen, ilkokulu köyünde okuyan Yaşar Eker öğretmen oldu ve Gümüşhane Kelkit ile Gölpazarı ilçelerinde sınıf öğretmenliği yaptı. 1995 yılında Yenipazar`a gelen, burada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaparken 2001 yılında girmiş olduğu yurtdışı sınavını kazandı. Arabistan`da, Medine Uluslararası Türk Okulu`nda beş yıl görev yaptı. Yurtdışı görevi dönüşü Bilecik Merkezde Sevgi Evleri`nin kuruculuğunu yaptı. Buradaki başarılı çalışmalarının ardından Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevi akabinde Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü görevlerine bulundu.

Yenipazar`ın Sesi Gazetesi olarak Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürü olarak görevini sürdüren Yaşar Eker`e yeni görevi olan Kırklareli Milli Eğitim Şube Müdürlüğü`nde başarılar diliyoruz.  

Kaynak : Zeynep Kılbahri / Değişim Gazetesi



Hasan Aydın
9.05.2014 23:11:14
Hayırlı uğurlu olsun,Kırklareli`ne bekliyoruz.Hasan Aydın

Ali Güven
9.05.2014 23:11:28
Sevgili Yasar tebrik ederim,basarılarının devamını dilerim. Ali Güven-(Bakkallan Ali)