YENİ PARKTA FİDAN KATLİAMI

YENİ PARKTA FİDAN KATLİAMI

Yeni yapılmakta olan Yıldırım Belediyesi Dostluk Parkı`na dikilen fidanlar bir gecede söküldü.

Cengiz Arıkan`ın Belediye Başkanlığı döneminde Bursa Yıldırım Belediyesi ile Yenipazar Belediyesi arasında kurulan dostluk köprüsünün anısına Yıldırım Belediyesi`nin malzemelerini verdiği ve isminin de "Yıldırım Belediyesi Dostluk Parkı" olarak belirlenen Yenipazar`ın girişine yapılan park, henüz hizmete girmeden çevre düzenlemesi için kolları sıvayan yeni Belediye Başkanı İlhan Özden`in diktirdiği 550 adet fidandan 250 tanesinin sökülüp atıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden: "Benden önceki Belediye Başkanımız Cengiz Arıkan`ın çabalarıyla Bursa Yıldırım Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanan Dostluk Parkı`nı tamamlayabilmemiz için 500 adet fidan getirdik ve işçilere 2 gün fazla mesai ödeyerek gece yarılarına dek fidanları diktirdik. Ertesi sabah geldiğimizde yaklaşık 250 fidanın sökülüp atıldığını gördük. İçimiz yandı. Onca emeğimize mi yanalım, fidanlara mı yanalım?.. Bu vicdansızlığı yapanları şiddetle kınıyorum! Memleketimizin girişine yapılan ve Yenipazar halkının hizmetine sunulan bu park hepimizin, burda çocuklarımız eğlenecek, kadınlarımız, anamız, bacımız dinlenecek sporunu yapacak. Böyle bir güzel parkı Yenipazar`a kazandıran, emeği geçen herkese minnettarız. Yarım kalanı tamamlayıp hizmete sunmayı amaçladık ama böyle zalimlerin yaptığı insanlık dışı olay bizi derinden üzdü, moralimiz bozuldu. Ama sanmasınlar ki vazgeçtik. Bu güzel memlekete hizmet için geldik. Yok edilenlerin yerine hemen yenisi konulacak ve hizmetimiz sürecektir." dedi.

Fotoğraflar: Cihan Seçkin



NİHAT KAMACI
23.05.2014 22:09:13
Yazıklar olsun.Ellerin o küçücük fideleri sökerken hiç vicdanın sızlamadımı.

MİSAFİR
24.05.2014 22:45:48
BUNLARI YAPANLAR DERHAL BULUNUP 500 AĞAÇ DİKME CEZASI VERİLMELİ.AYRICA DİKTİKLERİ AĞAÇLARA BİR ÖMÜR BAKMALILAR.

HASAN KARATAŞ
26.05.2014 19:07:54
ALLAH bildiği gibi yapsın onları sökenlerin inşallah bulunurda cezalarını çekerler daha sölenecek çok söz var da neyse....

hüseyin çelik
27.05.2014 14:22:36
ne söylenebilir söyleyecek kelime yok ..

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ