YENİPAZAR'A HİZMET EN BÜYÜK SEVDAMIZDIR

 YENİPAZAR

Yenipazar`a hizmet, en büyük sevdamız. En büyük sevdamız, Yenipazar`dır"

MHP Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özden, Yenipazar`a hizmet etmenin, en büyük sevdaları olduğunu söyledi.

Özden, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ortak aklı egemen kılmak için Yenipazar Belediye Başkanlığı`na aday olduğunu ifade ederek, "7 gün 24 saat çalışmayı, kendimize ilke edindik. Belediye başkanlığı, hizmet makamıdır. Bu göreve, bu düşüncelerle talip oldum. Ekibimizle birlikte, Yenipazar`a en iyi hizmeti yapmaya talibiz. Yenipazar`a hizmet, en büyük sevdamız. En büyük sevdamız, Yenipazar`dır" dedi.

Halkı, siyasi görüş, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, eşitlik ilkesi içerisinde değerlendirmek, mesai mefhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat esasına göre çalışmak için göreve talip olduklarını vurgulayan Özden şöyle konuştu:

"Karar alırken, her görüşe ön yargısız yaklaşıp, stratejik yeri ve önemi bulunan Yenipazar`ımızı her gün biraz daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmak, boynumuzun borcudur. Şeyh Edebali Hazretleri`nin, `İnsani yaşat ki, devlet yaşasın` öğüdünü benimsedik. Büyük Atatürk`ün, `Millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur` sözünü kendimize düstur edinip, Yenipazar için makama değil, hizmete, Yenipazar emanetine sahip çıkmayı, temel ilke edinerek, bu kararı ekip olarak verdik.

Bilecik Sakarya Gazetesi



h. kara
7.02.2014 09:42:35
yolun açık olsun