YENİPAZAR HIDIRELLEZ HAYIRINI YAPTI

YENİPAZAR HIDIRELLEZ HAYIRINI YAPTI

Yenipazar Belediyesi Hıdırellez etkinliğini yaptı.

Yüzlerce yıllık geleneğimiz olan hıdırellez hayırı, bu yıl da 29 Haziran 2019 Cumartesi günü yapıldı.  Etlerin kesilip doğranması ve pişirilmesinden tutun pilavların dağıtımına kadar tam bir imece mantığıyla yapılan hıdırellezde emek harcayan herkese sonsuz teşekkür ederiz. 

Katılımın oldukça fazla olduğu gözlenilen hıdırellezde Belediye Başkanı İlhan Özden şöyle bir açıklama yaptı:   "Hıdırellez Hayırımız kazasız belasız gerçekleşti.
Davetimizi geri çevirmeyip, hayırımıza katılım sağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayımız Sayın Hasan Yıldırım´ a, Pazaryeri Belediye Başkanı Sayın Zekiye Tekin´ e, Vezirhan Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Ocak´ a, Bilecik PTT Başmüdürümüz Sayın Serhat Bozkurt´ a, SMMB Başkanı Sayın Ertuğrul Açıkgöz´ e, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Osman Yılmaz´ a, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Zeki Kayadelen´ e, Sayın Yücel Kaya´ ya, Sayın Osman Varolu´ na, İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Sayın Oktay Tepe´ ye, Gölpazarı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Aydın Göksu´ ya, Yenipazar Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Bilal Nalbant´ a, Yenipazar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın İsmail Yağar´ a, Türkiye Büro Sen Bilecik İl Temsilcisi Sayın Cüneyt Taşkesen´ e, Bilecik Birlik Gazetesi Sahibi Sayın Serdar Kara´ ya, merkez Camiinde mevlit okuyan Müftümüz Sayın Şaban Durmuş ve beraberindeki bütün imamlarımıza, güvenliği sağlayan Sayın Emniyet Güçlerimize, ismini yazamadığımız kıymetli misafirlerimize ve Hıdrellez Hayırına maddi manevi katkı sağlayan çok değerli Yenipazar Halkına şükranlarımızı sunarız. Hıdrellez Hayırımızda Çadır, masa ve sandalye desteklerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın´ a teşekkür ederiz.
Hayırımızın en az hata ile gerçekleşmesi için gece gündüz büyük bir fedakârlık ile çalışan tüm belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza ve bütün personelimize ayrıca teşekkür ederiz." dedi.

 Fotoğraflar için Özlem Özmen´e teşekkür ederiz.

 

/resimler/2019-6/30/0051135372850.jpg

 

 

Editör: Ergün Özmen

WhatsApp Hattı: 0532 787 24 61

 

 



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ