YENİPAZAR ÜLKÜ OCAKLARI TERÖR SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVLÜT OKUTTU

YENİPAZAR ÜLKÜ OCAKLARI TERÖR SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVLÜT OKUTTU

Ülkücü gençlik patlamada hayatını kaybedenler için mevlüd okuttu.

Yenipazar Ülkü Ocakları, Ankara´da bölücü terör örgütünün hain saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve son zamanlardaki terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerimiz için Yenipazar ilçe ocak binasında Mevlid-i Şerif okuttu.

Mevlid-i Şerifin okunmasından sonra Yenipazar Ülkü Ocakları başkanı Mesut Özmen açıklamalarda bulundu : 

Selamün Aleyküm Ülküdaşlarım
 
Davasına gönül vermiş, vatanını milletini seven ağbeylerim, kardeşlerim ´Yenipazar Ülkü Ocakları´nın davetine hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 13.03.2016 tarihinde 18:40 saatlerinde ülkemizin başkenti olan Ankara Kızılay´da otobüs durağına bomba yüklü araçla intihar saldırısında 37 kişi hayatını kaybetmştir. Bizleri derinden üzen bu olay gönülleri dağlamış, hüzne boğmuştur. Daha önceden de alışık olduğumuz patlama haberleri kabullenemez bi hale dönüşmüştür. Vatan hainleri tarafından istediği gibi canı sıkıldıkca yapabilecekleri terör saldırılarının hesabını kimler verecektir? Ocağına ateş düşen ailelerin yaralarına kimler su serpecektir? Bu yapılan taviz ve tahammüller AZİZ TÜRK MİLLETİ tarafından hoş karşılanmayacak, hesabını soracaktır.!
 
Aylardır terör saldırılarında şehit düşmüş olan vatan evlatları canlarını sakınmadan şehit olurken, halkımız uyuyor, dizisini seyrediyor alışılmış bir hale dönüştüğünü hal ve hareketleriyle belli ediyor. Bizler bu zor günlerde dedelerimizin mirası ecdad topraklarını ite, çakala yar ettirmeyiz, ettirmeyeceğiz. Her türlü terör faliyetlerinde bugün olduğu gibi toplanacak şehitlerimize Yasin-i Şerifi eksik etmeyeceğiz. Ülkü ocakları her zaman olduğu gibi bu zamandada askerimizin ve milletimizin yanında olacak onlar için dua edecek, elinden geleni yapmaktan sakınmayacaktır. Allah şehit düşmüş ve patlamada vefat etmiş kardeşlerimin mekanların cennet eylesin. Ailelerine ise başsağlığı diler yaralılara acil şifalar vermesini Allah´tan niyaz ederim.
 
Yenipazar Ülkü Ocağı Başkanı
Mesut ÖZMEN


Uğur Beyaz
19.03.2016 14:57:14
Allah kabul etsin.

Oğuzhan Beyaz
19.03.2016 14:59:02
Reis ALLAH kabul etsin Ülkücülerin Yenipazardada var olması bizleri gururlandırdı ALLAH sizlerden razı olsun

Hakan M
6.04.2016 23:40:51
Başta Mesut Özmen olmak üzere mevlütü düzenleyen herkese ve mevlüd´e katılan tüm herkese çok teşekkürler.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ