YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

 Yenipazar Belediyespor, Karaköyspor`u 3-2 yendi.

Bilecik 1. Amatör Küme 7. Hafta karşılaşmasında Yenipazar Belediyespor, Karaköyspor`u konuk etti. 10 Kasım Cumartesi günü Yenipazar`da oynanan karşılaşma saat 13. 00`da başladı.

Yücel Gürsoy, Yaşar Külhan, Murat Ceyhan, Murat Çelik, Fazlı Kaya, Ramazan Gündoğdu, Ulaş Öztürk, Çelikay Aydın, Tuncay Keskin, Bülent Ceylan ve Fikret Kara on biriyle başladığı karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılan Yenipazar Belediyespor çıkışını sürdürdü.  İlk yarıyı bu on birle tamamlayan takımımızda 65. dakikada Murat Çelik - İbrahim Dülger, 70. dakikada Bülent Ceylan  - Erhan Yıldıran ve 80. dakikada Çelikay Aydın - Barış Ozan Özmen değişiklikleri yapıldı.

Yenipazar Belediyespor`un gollerini Murat Ceyhan, Tuncay Keskin ve Fikret Kara atarken, Fikret Kara her maç olduğu gibi sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

Yenipazar Belediyespor oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışını sürdürdü, tüm takım 90 dakika olağanüstü mücadele ederken Bülent Ceylan ve Tuncay Keskin`in muhteşem oyunu, Murat Çelik`in hırsı görülmeye değerdi.



Anahtar Kelimeler: 0