Tarih: 03.12.2013 00:00

YENİPAZAR MHP BAŞKAN ADAYI İLHAN ÖZDEN

Facebook Twitter Linked-in

MHP Bilecik Teşkilatı Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özden`i basına tanıttı.

Milletvekili Bahattin Şeker, ülke gündemini meşgul eden konuların masaya yatırıldığı toplantının başında yaptığı konuşmada; "Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan arkadaşımızı tanıtmak için geldik. Bilecik Valiliğinden istifa ederek aday olan kardeşimize başarılar diliyoruz. İnşallah, MHP`nin bayrağını Yenipazar`ın burçlarına dikecek ve ilçenin biriken sorunlarını bitirecektir." Açıklamasını yaptı.

MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden kimdir?

"1972 yılında Yenipazar`da doğdum. İlkokulu Nasuhlar köyü ilkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini Yenipazar lisesinde tamamladıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı`nca açılan Lise Mezunlarına Meslek Edindirme projesi kapsamında öğretim görürken, Yenipazar Belediyesi`nde stajyer öğrencilik yaptım. Stajımın bitmesinin ardından yine Yenipazar Belediyesi`nde geçici işçi olarak çalışmaya başladım. 1992-1994 yılları arasında Ankara`da askerlik görevimi yaptım. Askerlik görevimden sonra tekrar Yenipazar Belediyesi`nde işçi olarak çalışmaya başladım. 24 Kasım 1997 tarihinde açılan memurluk sınavı ile Belediye Daktilografı olarak memurluk hayatına giriş yaptım. Yenipazar Belediyesi`nin Belediye Başkanlığı görevi hariç bütün birimlerinde görev yaptıktan sonra 29 Aralık 2003 tarihinde Yenipazar Kaymakamlığı`nda boş bulunan V.H.K.İ. kadrosuna geçiş yaptım. Yenipazar Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosunda müdür bulunmaması nedeniyle bu görevi vekaleten yürüttüm. 

2011 yılında İçişleri Bakanlığı`nca açılan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavını kazanarak, Bilecik Valiliği`nde İl Yazı İşlerinde boş bulunan Şef kadrosuna atandım. 2 Ocak 2012 tarihinden beri bu görevi yürütmekteyim. Evli, 1`i kız, 1`i erkek olmak üzere 2 çocuk babasıyım. 

CHP`den Mehmet Ünal, bağımsız aday İbrahim Değirmenci, MHP`den İlhan Özden`in adaylığının kesinleşmesinin ardından gözler Ak Parti adayına çevrildi.

Sakarya Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —