YENİPAZAR BELEDİYESİ 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ.

YENİPAZAR BELEDİYESİ 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ.

Gençlik Şöleninde herkes müziğe doydu.

 

Yenipazar Belediyesi`nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Şöleni coşkulu geçti. 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde düzenlenen gençlik şöleni kapsamındaki konsere Ankaralı Nermin ve Recai Kurt katıldı. Yenipazar halkının fazla ilgi göstermediği konserde gençler doyasıya eğlendi. Okul bahçesinin orta yerinde sanatçıların söyledikleri hareketli türkülerin eşliğinde kurtlarını döktüler.

Konserin açılışında Başkan İlhan Özden şunları söyledi:`Rutin Belediye hizmetleri yanında sosyal kültürel etkinlik kapsamında düzenlenen eğlenceyi düzenleme amacının ilçemizin heryere uzak ve bu tür eglencelere muhrum kalması ve esas amacının ise Haziran ve Temmuz ayları arasında sınava girecek gençlere moral ve mativasyonunu yükseltmek sınavda başarılarlarına katkı sağlamak amacı ile bu tür etkinliği düzenledik.` dedi ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Eğlence esnasında sanatçı Recai Kurt: `İnönü ve Bozüyük belediyesinde böyle etkinlik yaptığı esnada İlhan Başkanın adını , İl İl ve  kapa kapı gezdiğini Yenipazar için isteklerde bulunduğunu duyduğunu bilertti İlçesi için gece gündüz çalıştığını` söyledi.

 Konserin kapanışında Başkan İlhan Özden şunları söyledi:`İlçeme hizmet vermek için bu yola çıktıkları ve bu yola çıkarken  gönlümüzde Yenipazar halkına hizmet vermek ve halkımızın hayır duasını alarak çıktık. Ne olursa olsun 1 yılımızı tamamladık geride 4 yılımız kaldı bu 4 yılımızıda gece gündüz Yenipazar halkına hizmet etmek için geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yenipazar`a hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Sokaklarda  bir kaç kişinin haddini dedikoduları kulağımıza gelmektedir. Bizim onlara her türlü vereceğimiz cevaplar vardır ancak Mevlana`nın bir sözünü kendilerine hatırlatmak isterim `Bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye` işte bu yüzden herhangi bir cevap vermiyorum çünkü ben Yenipazar İlçesinin Belediye Başkanıyım. Benim söylediğim söz Yenipazar adına söylenmiş bir sözdür. O yüzden her söze cevap verip halkımın seviyesini düşüremem çünkü halkımın seviyesi yüksektir. Hoşgörü ve Nezaket dahilinde her türlü eleştiriye açığım kim ne konuşarsa konuşsun hiç kimse bizi halkımıza hizmet vermektir vazgeçiremez. Herkez konuşun ama biz yaparız.`

 

 Gençlik şöleniyle ilgili fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ