YENİPAZAR´I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

YENİPAZAR´I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Yenipazar Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin doğal güzellikleri ve kültürel mirasını ön plana çıkarmak için helikopter kamera fotoğraf çekimi yapıldı.

BELEDİYEDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ

Yenipazar´ın doğa harikalarını bu sene 9.´su düzenlenen İzmir Turizm Fuarında stant açarak tanıtmaya başlayan İlhan Özden ilçenin doğal güzellikleri ve kültürel mirasını ön plana çıkarmak için helikopter kamera ile fotoğraf çekimi yaptırdı. İlçemizin ulusal ölçüde tanınmasını gerçekleştirmek ve ilçemize turist çekmek için her platformu kullanan Başkan Özden´in bu hizmeti sosyal medyada büyük ilgi ve destek gördü. Facebook, instagram gibi uygulamalarla yüzlerce kişi gün boyunca fotoğraf paylaşımı yaparak memlektlerini tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakaladı.

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN konu hakkında yaptığı açıklamada; ? İlçemiz, ilimizin en uzak köşesinde, ülkemizin ise adeta gizli bir noktasında yer alan şirin bir yerleşim yeridir. İlçemiz Harmankaya Kanyonu, Suuçtu Şealesi, Süzmen Göleti, Parmak Kaya gibi birçok doğal güzelliğe sahip olmasına rağmen yeterince tanıtımın yapılmadığı kanaatindeyim. Doğal güzelliklerimiz başta olmak üzere ilçemizin birçok noktasını havadan helikopter kamera ile fotoğraf görüntülerini aldık. Bu görüntülerine internet siteleri ve ajanslar kanalıyla yayınlanarak hem ilçemizin tanıtımına önemli bir katkıda bulunmuş olacağız hem de gurbette bulunan ve uzun zamandır ilçemize gelmemiş olan hemşerilerimizin de bu fotoğraflara bakarak bir nebzede olsa hasret gidermelerine yardım etmiş olacağız. Ayrıca bu çalışmalarımızla İlçemizin ulusal ölçüde tanınmasını gerçekleştirerek ilçemize turist çekmeye çalışacağız. İlçemizin havadan çekilen fotoğraflarını yerel ve ulusal basına servis edeceğiz ? dedi.



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ